[]

Aracı kurum tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba.
Son birkaç yıldır borsada iş bankası üzerinden amatörce işlem yapıyorum. Öyle çok fazla al sat yapan biri değilim genelde uzun vadeli işlem yapıyorum ama son dönemdeki hareketler beni bile kaygılandırmaya başladı. Sanırım artık sürekli yönü yukarı olan bir borsa olmayacak bu yüzden artık bir aracı kurumla çalışmanın daha doğru olacağını düşünmeye başladım. Çok fazla al sat yapan birisi olmadığımdan komisyon oranlarına fazla takılmıyorum. Gerek kullanıcı arayüzü, gerekse hisse öneri, portföy hakıında soru-cevap alma vs yönünden önerebilceğiniz kurumları benimle paylaşabilirseniz sevinirim.
Benim ilk aklıma gelenler (tanıdık yüzler olması sebebiyle) info yatırım ve arayüzü çok işlevli olduğunu düşündüğüm osmanlı yatırım oldu.

Teşekkürler.

 
Tacirler kullanıyorum.


  • gabe h coud  (22.12.22 14:12:40) 
ben de ariyorum yeni bir araci kurum.


  • bay b  (22.12.22 14:21:15) 
Sizin kurumunuz hangisi, nesinden memnun değilsiniz?


  • dertanyan  (22.12.22 14:25:43) 
qnb finans invest, aslinda memnunum enpara hesabim da oldugu icin para giris cikis konusunda cok rahat trade de fazla yapmadigim icin binde 1 komisyonu da cok dert etmiyorum ama sifir pazarlik herifler gram inmiyor onun disinda kendileri halka arz yapmadikca ne ararlar ne bir rapor gelir ne bir oneri gelir vs. o konularda pek memnun degilim.


  • bay b  (22.12.22 14:30:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.