[]

Şirket içi bölüm değişimi

Merhabalar. Şirket içinde kalite işinden satın alma işine geçmek istiyorum. Ama şu an satın alma için bir açık yok. Ben yine de kalan zamanımda o işle de ilgilenebileceğimi söylemek istiyorum. Bunu müdüre nasıl söyleyebilirim? Aslında olay satın alma değil. Genel olarak biraz daha bana değer katacak, idari işleri öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.




 
Bizim sirkette mesela %20-50 vb rotasyonlar oluyor. %20'de mesela haftanin bir gunu farkli bir ekipte calisiyorsun. Sizde boyle bir sistem yoksa bile gayriresmi olarak uygulatabilirsiniz belki.


  • sertac akin  (22.12.22 12:42:31) 
Ben olsam açık olurum.
Kariyerimi teknik satın alma üzerine kurmak istediğimi söyleyip bu alanda şirketin bana yardımcı olup olmayacağını sorarım. Onlar olur/olmaz der.

  • logisticsmanager  (22.12.22 12:44:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.