[]

Şirket içi Pozisyon Değişikliği Hakkında

Merhaba.
Yöneticimden memnun değilim. Aynı işi farklı bir yönetici altında yapabileceğim bir ekibe geçmek istiyorum. Meramımı karşı taraftaki yöneticiye iletince yeşil ışık yakmakla birlikte bu konuyu kendisinin de üstündeki müdüre taşımadan önce benim yöneticimle konuşmuş olmamı beklediğini söyledi. Yani, üst yönetime giderse ilk soracakları şey "kendi yöneticisi ile anlaşmış mı?" sorusu olacakmış. Bir de "adamımızı çaldı" şeklinde düşünülmesi istenmiyormuş.

Ben de bunu yapmakta tereddüt ediyorum açıkçası, ortada kalma durumum var. Her ne kadar karşıdaki yönetici yeşil ışık yakmış olsa da üst yönetime taşıdığında onlardan ret gelebilir.

Sizce doğrusu nedir bu durumda?

 
ik ile konuşman faydalı olur. onlar yöneticin ile görüşmeli.

şirket içi geçişler çok anormal bir durum değil bu arada.
  • tantunisultansuleyman  (22.12.22 08:31:50) 
e zaten öyle olmalıydı. kendi yöneticinle konuşmadan diğer yöneticiye kadar işin gitmemesi lazımdı. böyle bir pozisyon var, başvursam ne dersin. güzelce konuşsaydın yöneticin aslında bu işi sana ayarlardı. şimdi uğraş dur.


  • gabe h coud  (22.12.22 09:12:44) 
Bu yöneticinin arkasından iş çevirmeye giriyor olacağı varsa da olmaz. Her zaman önce yöneticiyle konuşup sonra ilerlemek gerekiyor. Daha konu ilerlemediği için sorun olacağını sanmıyorum. Normal anlatın derdinizi böyle böyle geçmek istiyorum diye. Resmi olarak başvuru yapmayıp sadece karşı yöneticiyle konuştuysanız da henüz resmi başvuruda bulunmadım sizin için uygun olursa süreci ilerletmek istiyorum gibi bir şey dersiniz.


  • jazzabel  (22.12.22 09:39:33 ~ 09:40:30) 
Doğrusu herkesin dediği gibi kendi yöneticiniz sonra diğer kisiler.
Tam tersi durumda yönetici arkasından is cevirmek olur ve şirket içinde de sıkıntı olacağı için size vermezler o pozisyonu.

  • logisticsmanager  (22.12.22 11:44:33) 
gabe haklı. önce kendi yöneticinizle konuyu konuşmanız lazımdı. eğer kendi yöneticiniz ile bu iletişiminiz yoksa içeride sizin adınızı taşıyacak başka biri bulmadığınız sürece o iş sıkıntılı, kurumsal firmada da kafası çalışan kimse bu arkadan iş çevirme topuna girmez standart bir çalışan için.

bu aşamada ik'ya gitseniz onlar da aynı şeyi diyecektir yüksek ihtimalle.
  • roket adam  (22.12.22 12:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.