[]

2017 model kodiaq satılıp 1999 model land crusier alınır mı?

yakıtları vx100 lpg li olduğu zaman aşşağı yukarı aynı gibi hesapladım, kodiaq ortalama 8 9 litre benzin yakıyor. ben vw teknolojisine güvenmiyorum zaten dsg elinde kaldım kalacağım diyor, 4 çeker olmasına rağmen landın girdiği yerlerin 10da 1ine giremiyor. sizce yapılır mı böyle bi iş? metal yorgunluğundan 300 400 bin km deki bi araba başıma iş açar mı dünyanın en sağlam arabası da olsa?




 
Land cruiser benim de zaafım. O heybet hiçbirinde yok.

Parçayı sanayiyi düşününce vazgeçiyorum.
  • baldan kaymak  (22.12.22 02:15:52) 
toyota'da olsa arac buyudukce derdi artiyor.

land cruiser gibi araclarla karada kolay kolay olum yok. ama insan yapisi sonucta senede 1-2 defa kesin sanayiye sokar seni, parcasini bulmak ne kadar kolay olur bilmem.

eger ufak tefek arizalari kendin halledeceksen, tek araba olarak degil ama ikinci ucuncu arac olarak, arada bir daga kampa falan gitmek icin alinabilir.

tek arac olacaksa ve araba tamircisi degilsen ben olsam bulasmam.
  • cooperr  (22.12.22 02:49:16) 
1 gün kadar kullanmıştım. Gerçekten güzel araç. Hobi amaçlı alınacaksa ve bol paranız varsa neden olmasın.

Benim kullandığım aracın sahibi gündelik olarak kullanıyor ama sıkıntı çıkarsa ikinci üçüncü dördüncü aracı olan, gerekirse sanayiye çekiciyle veya şoförle gönderecek maddi duruma sahip birisi. Şuanki aracı satıp bunu almak gereksiz heyecan olacaktır ama durumu anlayabiliyorum:)
  • reactionic  (22.12.22 03:01:04) 
Kodiaq ile ilgili bilgim yok fakat gecmiste 2 kez landruiser satin aldim. Ilki land cruiser Prado'ydu. Motoru 4 silindirliydi ve asiri yavasti. Bu araci 10.000 km dahi yapmadan sattim. Kucuk motorlu landcruiser kesinlikle yokus bile cikamayan b.k gibi aracti. Muhtemelen Endonezya gibi ucuz bir market icin uretilmisti.

2.si 2010 Landcruiser'di bunu da elimdeki araci satamadigim icin takas ederek aldim ve 2 yil kadar bindim. Problemsiz bir aracti. Iki araci da benzinin bedava gibi oldugu zamanlarda bir Arap ulkesinde vergisiz satin aldigimi da ekleyeyim. O zamanlar oralarda arac sigortasi da yoktu. Kaza oldugunda, olum olmadigi surece Allah'tandir, kaderdir deyip yoluna devam ediyordu herkes. Bu arada trafik kurallari da yoktu. Sagdan soldan her yerden gecis serbestti.Bu surecte bir suru Landcruiser kazasi gordum. O yuzden dunyanin en saglam araci kismi biraz abartili olmus. Gordugum kazalarin cogu olumle sonuclandigini da ekleyeyim.

4.7 V8, 230 hp, 4 ileri otomatik ile 18-20 litre benzin yakarsin.

Arac basina is acar mi? Kesinlikle acar. Arac ile ilgili teknik detay vermeye gerek gormuyorum. Bu tur kaygilarin varsa kendi gunluk aracini satip, bu araci alman kotu bir finansal hamle olur. Bu tur araci istiyorsan ikinci bir arac olarak alip, hobi olarak garajinda ugrasabilirsin.
  • thetruenorthstrongandfree  (22.12.22 03:17:09) 
kulaktan dolma bilgilerle dsg kötülemesi yapmışsın, ha derdin kendi tercihini gerekçelendirmekse asılsız iddialarla onu bilemem. piyasadaki eski modeller hariç, tüm vw grubu araçların otomatik vitesleri dsg. dediğin gibi olsaydı sarı sitedeki otomoatik vw lerin ikinci el fiyatlarından anlardık zaten. aksine otomatik olanlar daha pahalı. uzun süredir de dsg li araç kullanıyorum hiçbir arızası olmadı. kodiaq satıp 300bin km de uzay aracı da olsa alınmaz bırak landcruiser ı.


  • rentts  (22.12.22 06:18:25) 
üstüne para verseler yapmam. kodiaq çok iyi araba. arada 18 yaş var. kendine bela araba. sanayiden çıkmazsın sonra.


  • jelly bear  (22.12.22 09:07:27) 
@rentts 60 binde garantiden mekatronik değiştiği için kulaktan değil deneyimden dolma diyelim ✍


  • sipsiyah  (22.12.22 09:42:23) 
Alınmaz. Başınıza dert alırsınız. Gelin vazgeçin bu sevdadan.


  • pispinti  (22.12.22 09:59:48) 
Attan inip sallanan ata binmek gibi olur sizin iş.


  • neymis  (22.12.22 10:35:49) 
üstüne ekstra 300-400 bin verseler bile bu değişimi yapmam. 99 model aracın ne zaman ne çıkaracağı belli olmaz.
bunun tek olur yanı şu, araç 2. aracındır, sadece dağa bayıra gitmek için kullanacaksındır o zaman hobi olarak düşünülebilir. ama günlük kullanımda falan asla almam.
mekatronik değişiminde de bir sıkıntı yok, kutu gibi bir parça. hayatınıza devam edersiniz aynı şekilde. motoru açtırmak gibi falan değil yani gayet temiz bir işlem.
  • roket adam  (22.12.22 12:10:10 ~ 12:10:45) 
çok mantıksız şehir içinde hantal, yakıtı tahmininden yüksek ve bir sorun çıktığında gerçekten anlayanını bulmanın wv gruptan daha zor olduğu bir araç.

bütçe varsa hsonu hobi amaçlı alınır mı, tabi olabilir. ama kodiaq gibi tek aracı satıp buna geçmek mutsuz eder. sadece hsonu off road yapılacaksa da jimny, samurai gibi ufak jeepler aslında daha keyifli.
  • orpheus  (22.12.22 19:49:16) 
gönül isterki bi rivian alalım hem günlük hem hafta sonu her yere coşalım ama durum öyle gösteriyor ki eldekiyle devam. teşekkürler arkadaşlar.


  • sipsiyah  (22.12.22 20:02:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.