[]

samsung telefon arayan ekranı rengi

arkadaşlar ben bu tasarım bokuna güncelleme yapıp yapıp kullanıcı alışkanlıklarını bozmalarına artık iyice sinir olmaya başladım. yahu kullanıcının alıştığı bir şey var. illa değiştiriyorsan da bunu ayar olarak değiştirsen, isteyen kullansa, benim gibi eski alışkanlığını devam ettirmek isteyen göt kafalı kullanıcılar da uğraşmasa, zorlanmasa olmuyor mu?

android 12 ve önceki sürümlerde, eğer rehberdeki kişiye profil fotoğrafı eklemişsem, o kişi aradığında ekranda oynaşan renkler, fotoğrafın ağırlıklı renklerinden oluşuyordu. mesela babamın siyah beyaz bir fotoğrafını koydum, o arayınca siyah beyaz gri renkler oynaşıyordu.

eşimin kırmızı elbiseyle yeşillikler önünde durduğu fotoğrafta yeşilli kırmızılı bir renk çıkıyordu.

kıçımın android 13 güncellemesi geldi, herkes kafasına göre yeşil oldu, sarı oldu, pembe oldu. neye göre renklendiler o da belli değil.

lan ben telefon çalarken uzaktan bakınca kimin aradığını anlıyordum. griyse babam, kırmızı yeşilse karım diyordum. niye bozuyorsunuz? ayarı mı var, nereden düzeltilir onu da bulamıyorum amk.

çok önceden arayan fotoğrafı ekranda komple kocaman çıkardı, 700 metreden kimin aradığını görürdüm. 87 yaşında, yazı okuyamayacak kadar gözleri az gören babam da kimin aradığını anlardı. sonra renklerin oynaştığı, fotoğrafın da 10 kuruş boyutunda çıktığı ekrana dönüldü. kimin aradığını görmek için ya bit kadar fotoğrafı seçmek, ya da yazıyı okumak zorunlu hale geldi, babamın telefonu açmadan kimin aradığını görebilmesi yalan oldu. fotoğrafın renklerinden tanıyorduk, şimdi renkler de gitti.

manyak mısınız oğlum, niye şu alışkanlıkları bozup duruyorsunuz? nerenize batıyor lan bunlar? erişebilirlik seçeneği diye koyduğunuz sokuk sokuk özellikler yerine şunları mı bozmasanız acaba?

velhasıl, nerede bunun eskiye dönme ayarı?

 
Telefonunuzdaki Samsung Telefon uygulamasının sürümüne bakın, www.apkmirror.com adresinden bir önceki sürümünü indirip cihazınıza kurmayı deneyin. Kendi uygulaması olduğu halde güvenlik ilkesi gereği sürüm düşürmeye izin vermezse uzun ama kesin yolu www.sammobile.com adresinden cihazınızın bir önceki sistem yazılımını kurmak olur. Kısa ama idare eder çözümü de www.samsung.com adresindeki adımları takip ederek kendi belirleyeceğiniz bir videoyu arama ekranı olarak kullanmak olur.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (21.12.22 23:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.