[]

Bir iletişim stili sorusu...

Yeni tanıştığınız bir karşı cins var, tanıma flört amaçlı numaralarınızı paylaşmışsınız birbirinizle ve WhatsApp'tan bir iletişim yürütüyorsunuz.

Güzel, sıcak bir şekilde sohbet akarken en son siz ona bir şeyler yazmışsınız. O son yazdıklarınızı okumuş ve o an sohbeti devam ettirmemiş, sonrasında 3 gündür de hiç sesi çıkmamış.

En son yazan siz olmanıza rağmen yeniden yazar mısınız, yoksa bu tür bir durumda ilk sesi karşı tarafın çıkarmasını mı beklersiniz? İletişimi bir noktada sonlandıran o taraf çünkü.

 
Yazmam.


  • Amaranta ursula  (21.12.22 15:18:45) 
Yazma tabii ki.


  • dissendium  (21.12.22 15:19:33) 
yazmam.


  • black holes in the sky  (21.12.22 16:02:44) 
ben yazıyorum ya bu tarz şeylere takılmak için çok yaşlıyım herhalde. karşıdakinin fikrini de pek umursamıyor da olabilirim ehhehe.

eğer konuşmak istemiyorsa söyleyebilmeli insanlar. neden netlikten kaçıyorlar asla anlamıyorum. sadece daha çok karmaşa oluyor.

çok defa karşı tarafla konuşmak istemediğimi, ilgilenmediğimi direkt söylemişimdir de hiçbir zaman kimse bana direkt yazma artık lütfen demedi bu sessizlikleri bozduğumda...
  • susannah delgado  (21.12.22 19:53:13) 
İnsanların işi-gücü olabilir, unutabilir. Yazmak istememiştir, olabilir. Sonra da kalmıştır öyle. Ben böyle durumlarda tekrar yazmakta sakınca görmüyorum. Tekrar yazdığında da cevap vermezse ya da gereksiz mesafeli davranıyorsa daha fazla zaman harcamana gerek yok.

Bazı şeyler için yaptığımızda, bazı şeyler için de yapmadığımız için kaçan fırsatlarda pişman oluruz. Genelde ise her iki pişmanlık da bizi bekler. Bu senaryoda yapmadığın için yaşayacağın pişmanlık daha çok olur. Çünkü yapsaydın olacak şeylerin ihtimalleri kafanı kurcalar durur. Yaptığında olacağın pişmanlığı ise "meh! neyse..." ile atlatabilirsin.
  • nawar  (21.12.22 20:19:52) 
Bu duyuruyu açarken aradığınız yorum benim. Aklınızı kurcalayan cevaplar da burada.

İletişimi sonlandırırım, yazmam. Kimsenin nazı, niyazı, huyunu suyunu bilemezsiniz. Hoş bunları çekmek zorunda da değilsiniz. Bir açıklaması varsa efendi gibi gelir "böyle böyle" açıklar. Önem veriyorsa bunu yapar. "Günaydın" yazmak düşündüğünüz kadar basit ve önemlilik içeriyor. Next.
  • baldan kaymak  (21.12.22 21:51:33) 
susannah +1, eğer iyi hissediyorsanız yazın gitsin, yine cevap vermez ya da soğuk konuşursa cevabınızı almış olursunuz. açık iletişim iyidir iyi.


  • felfela  (22.12.22 00:08:14) 
susannah +1


  • elma  (22.12.22 11:08:57) 
yazılmaması gerekir.


  • abelardo  (24.12.22 11:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.