[]

Bedelli askerlik işlemleri

Herkese merhaba

28.11.2022 tarihinde e devlet üzerinden bedelli başvurusu yaptım ve ücreti de ödedim. Ücreti ödemeden 1-2 gün önce bana aşağıdaki mesaj geldi. E-Devletten baktığımda henüz sınıflandırma ya da sevk ekranları açılmamış. Önümüzdeki süreç nasıl olacak bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.



Mesaj—
SAYIN dre mithat 2022 KASIM AYI ICERISINDE ERTELEMENIZ SONLANMISTIR. SUBAT 2023 SINIFLANDIRMA DONEMINDE SEVKE TABISINIZ. ISLEMLERINIZI YAPTIRDIYSANIZ BU MESAJI DIKKATE ALMAYINIZ.

 
kasım ayında bedelli başvurusu yapmış olduğun için varolan tecil/erteleme işlemin otomatik olarak iptal oluyor zaten. bu sebeple ertelemen sonlanmış. bu bir otomatik bilgilendirme mesajı.
bedelli askerlik için gerekli tüm aşamaları tamamladığın için ocak ayının son çeyreğinde sevk dönemin belirlenmiş olacak. yani yapmış olduğun tarih tercihlerine göre 2023 yılı içerisinde şubat-aralık aralığındaki bir tarihte askerlik yapacağın yer ve zaman(sevk yeri ve tarihi) belirlenmiş olacak. şuan bunu bekliyorsun. diğer tüm bedelli adayları gibi.

  • ezkaza  (21.12.22 17:53:44 ~ 17:55:35) 
Çok teşekkür ederim hocam


  • dre mithatoğlu  (22.12.22 10:59:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.