[]

istanbul'da 4-5 milyon arası ev alacak olsanız nereden alırdınız?

istanbul'da 4-5 milyon arası ev alacak olsanız nereden alırdınız? ve ev alırken dikkat edeeğiniz ilk 3 konu ne olurdu?




 
Emlak ve inşaat piyasasına hakim olmayan biri olarak tamamen kişisel fikrimi söyleyeyim.

Ben şu an Üsküdar'da kiracıyım ve böyle bir bütçem olsa bulunduğum mahallede direkt sıfır bir daire alırdım çünkü hem düzenli yaşayan biri için sakin ve huzurlu hem de her yere yakın. Eğlenmek istediğimde yarım saatte her yerdeyim. Hem şehrin ortasında her yere ulaşımı oldukça kolay hem de küçük şehirde yaşıyormuş gibi yaşıyorum. Ayrıca alışveriş, spor vs gibi her yer de max 15 dk uzaklıkta.
  • vaveylababa  (21.12.22 14:14:08) 
İstanbul'da deprem bekleniyor. Ev yeni olmalı. Mümkünse rezidans tarzı yerlere bakın. Bu tip yapılar büyük proje olduğu için daha sıkı denetlenir. 30 yıl önce kimin yaptığı belli olmayan ev pek güvenli olmayabilir. İkincisi ulaşım. Metro ya da Marmaray. Konum zevkinize kalmış. Ben Kadıköy'ü pek sevmem, Üsküdar'ı tercih ederim.


  • dissendium  (21.12.22 14:22:55) 
Aşağı Tuzla.
2020 de ilk evimi aldım 5 yıllık bir sitede. Bence hayatımda yaptığım en doğru tercih oldu.
Resmen kendi içinde bir yarımada gibi. Avm si, sahili, restoranları, belediye hizmetleriyle mis gibi. Kadıköye Marmarayla 45 dakika, yeni metrosu da açılacak. Geceleri sokakta rahat rahat yürünebilecek kadar nezih aynı zamanda. Yanında gemi tersanesi var diye kimse yönelmiyordu zamanında ama dizi setleri vs bile kurulmaya başlanıyor yavaştan.
  • northern eagle  (21.12.22 15:25:35) 
kadıköy maltepe e5 altı hattında denize en yakın otoparklı max 10 yaşında binalara bakarım. istanbul’un en yaşanası bölgesi.


  • roket adam  (21.12.22 15:26:37) 
fenerbahçe, feneryolu vs o taraflardan 1+1 ya da uyguna bulursam 2+1 alırdım.


  • sta  (21.12.22 19:27:33) 
Sta +1. Ziverbey’de minibüs yolu üstünde bizim kentsel dönüşüm sürecinde daire var şu anda, 2+1 70 m2 evi topraktan 4 milyona satıyor müteahhit çatır çatır. Bina bitince 5 olur herhalde. Metrobüs Marmaray yürüyerek 5 dk, Kadıköy Boğa yürüyerek 15 dk. Her zaman değerli bir bölge olduğunu düşünüyorum, çoluk çocuk yoksa çok iyi bence.


  • vedatchilipeppers  (22.12.22 00:59:56) 
19 mayıs mahallesi, kozzy avm civarı. mümkünse kriton kuri parkını yukarıdan gören.


  • orpheus  (22.12.22 21:08:38 ~ 21:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.