[]

Vize Başvuru ve Uçak Bileti Zamanı

Merhaba,
Nisanda gerçekleşecek ziyaret için en uygun uçak biletini ne zaman bulabilirim? Mesela şu anda ₺7000 (Stokholm) civarında. Bunun düşürme imkanı var mı? Vize yetişmiyor diye duyuru açmamak için ocakta başvurmak çok mu erken olur? Şubat sonu mart başı çok mu geç olur? Teşekkürler.



 
ucuz bilet için özel bir formül yok maalesef, sürekli bakmak, kampanyaları takip etmek lazım. farklı sitelerden de kontrol edin sık sık. vize konusu ülkeden ülkeye değişmekle birlikte uçuştan 2 ay önce başvurmak ideal gibi. Ocak epeyce erken, Mart da geç.


  • orient blue  (21.12.22 15:14:55) 
yıllar evvel bir haber okuduğumu anımsıyorum, ucuza uçak bileti için uçuş tarihinden 6 hafta önce salı gününe denk gelecek şekilde bakın vs. diye. asla tutarlı olmadı. ama ne zaman bir yolculuk planlasam ona göre bi bakıyorum buna. :))

onun dışında şu an nisan için biletleri çok pahalıya alırsınız bence. daha erken. düşer az daha fiyatlar.

vize başvurusu için ben olsam şubat ortasında başvururdum. marta kadar da anca çıkar zaten. gerçi isveç'in vize süresini tam bilmiyorum.
  • susannah delgado  (21.12.22 19:29:34) 
pegasus ve thy'ye üye olun. kampanya maillerini takip edin. bazen özellikle flypgs 10euro +vergiler gibi kampanyalar yapıyor. onlardan düşürmeye çalışın bileti.


  • rosencruz  (21.12.22 22:20:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.