[]

evden çalışanların robot süpürgesi var mı, gereksiz mi

bütün gün zaten evdeyiz. çalışırken 5 dk toz alırız gibi bir mantığa bürünmek istemiyorum. 5 dkda alınamıyor çünkü çoğu toz.

evden çalışanların süpürge durumları ne, merak ettim de


 
evden çalışıyorum, evden çalıştığım dönemde aldım, memnunum, çalıştırıyorum işime bakıyorum. illaki yine arada sırada ince temizlik gerekiyor. o ayrı.

eskiden temizlik daha kolay oluyordu, kendime ayıracağım zaman belli, eve ayıracağım zaman belli oluyordu, şimdi ise çoğunlukla evdeyim dolayısı ile bu tür disiplinle birbirine girdi biraz, robot süpürge bu konuda kolaylık sağlıyor.

tek problemi uzun sürmesi, normalde sen süpürsen 15 dakikada biter, robot süpürge 1 saatte yapıyor, biraz ses oluyor ancak yoğunlaştığım zaman duymuyorum bir süre sonra alışıyorum, kapanınca da ohh be dünya varmış diyorum.
  • selam  (21.12.22 12:30:12) 
var ve gerekli bence. ben sadece ortamı ayarlıyorum o süpürüyor. büyük kolaylık.


  • jelly bear  (21.12.22 12:49:08) 
Evden calisiyorum, eşim de evde bütün gün. Robot süpürge dünyanın en güzel şeyi. Tüm evi (3+1) 2 saatte köşe bucak temizliyor. İstediğin odaya gönderebiliyorsun. Tavsiye ederim deli gibi.


  • twelfth  (21.12.22 13:27:16 ~ 13:27:51) 
evde toz istemiyorsanız çamaşır kurutma makinesi alın evdeki tüm tozu topluyor. biz cok memnunuz.


  • sizofren06  (21.12.22 14:03:34) 
toz almak dyson'la 10 dk sürmüyor. loş ışıkta kullanıyorum. lazeri falan vicuv vicuv, oyun gibi, zevkli.


  • gabe h coud  (21.12.22 14:30:14) 
evden çalışırken almıştım ben de, ilk aylarda çok fazla kullandım açıkçası süpürgeyi, hatta onu açıp bi taraftan arkasından raf, sehpa vs toz alıyordum. ama benim gelenim gidenim pek olmuyor,o yüzden evim çok aşırı tozlanıp kirlenmiyor, dağılmıyor. şimdi 3-4 günde bir robot süpürge yerine on günde bir büyük süpürge açıp daha hızlı hallediyorum.

ev büyük olduğu için hem süpürge hem paspas için şarj yetmiyor bazen, sürekli bi paspasa geç, her odada paspası çıkar yıka diğer odada temiz halini tak, bi süpür bi şarj et, bi yere takıldı mı vs diye düşünmektense kendim hallediyorum açıkçası.
  • hypathia  (21.12.22 15:37:49) 
Evden çalışıyoruz, iki kedimiz var, robot haftada dört gün bütün evi gezmeye ayarlı, kendi kendine temizleyip dönüyor yerine. Bazen ses dikkatimizi dağıtırsa kapatıyoruz yarım kalıyor ama genel olarak çok işe yarıyor.


  • kobuzchu kiz  (21.12.22 17:12:12) 
Hic memnun kalmadim ve dogru durust kullanmadik. cunku bi aciyosun en az 1 saat evde supurge. cok ses annecim. bir de acicaz diye topluyoruz. oldu canim.
eger evde yokken acacaksaniz iyi gelir ama oyle ölup bitilecek bir sey yokmus dyson daha mantikli en azindan 15 dkda olay kapanir.

  • ala09  (21.12.22 18:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.