[]

28E 35 K / Tamam mı devam mı?

Selam. Uzun olacak baştan uyarayım, ona göre başlayın okumaya :)

Birkaç ay önce sevgilimden ayrıldığım için baya tırt moddayım. Eskiden bu ayrılık sonrası üzüntü durumları mahvediyordu beni ama artık biraz daha düzeldim, gerçek hayata daha hızlı adapte olabiliyorum. Olmaz olaydım...

Neyse, iki hafta önce bi hanımla tanıştım bi app'ten. İki gün boyunca muhabbet ettik app üstünden uzun uzun, sonra da Cuma akşamına denk geldiği için buluşalım dedik en azından bir iki saat, baktık akıyo devam ederiz. Buluştuk bi mekanda ve buluşur buluşmaz benim samimiyetimi hissedince tüm hayat hikayesini anlattı.

35 yaşında gazeteci ve çevirmenlik yapıyor, bir yandan aile şirketinin işleriyle ilgileniyor. 20 yaşında Fransa'ya gitmiş ve orada bi elemanla evlenmiş, 2.5 yıl evli kalmışlar sonra boşanmış geri dönmüş. Neyse döndükten bir süre sonra da Türk bir çocukla takılmaya başlıyor ve çocukla ayrıl barış ayrıl barış 11 yıl geçiriyor... Hamile kalmış iki defa. İki kere de hastaneye yatmış eroinden dolayı, elektroşok falan vermişler. 3 yıldır kullanmıyorum dedi. Doktoru eroin dışında her şey serbest sana demiş, başka şeylerle zaman geçiriyo haftada bir. Bu arada aileden aşırı ötesi zengin. Annesiyle yaşıyo. Baba işe yaramazın teki, annesi çok başarılı bi mimar ve müteahhit. Çalışmaya falan hiç ihtiyacı yok. Bayağı hızlı bi hayat yaşamış ve sıkıntılı durumlar geçirmiş yani.

Buluşup birbirimize kendimizi hikayemizi falan anlattıktan sonra gel bizim arkadaşların yanına geçelim dedi, ok dedim gittik. 7-8 kişilik çok uluslu bir ortam. Yaş ortalaması 40'a yakın, modacı sinemacı instagram fenomeni komple sanat sepet tayfa. İçtik mekanda hayvan gibi sonra oradakilerin birinin evine gittik hepimiz. Afedersiniz pudra şekeri almışlar, onları çıkardılar, herkes payına düşen line'ı hırtladı, bize de ikram edildi iki üç sefer. O ara karambolde gey bi çocukla da öpüştüm, battı balık yan gider... Sonra evli evine köylü köyüne gitti, biz kaldık kızla. Ev sahibi de arka odayı gösterdi bize, gittik direkt uyuduk sevişmeden. Sabahına da kalktık içki içmeye devam ettik manyak gibi, yine sevişmedik. O gün ben kuzenlerimle buluşmam gerektiği için kalktım akşam 7 gibi gittim, gidene kadar da full yatakta takıldık sohbet gülmece öpmece koklamaca vs. Sonra gittim.

Sonra Pazar günü yine buluştuk, normalde başbaşa buluşacaktık ama sonra dedi ki plan değişti arkadaşımın terasına davetliyiz... Gittik arkadaşının terasına. Müthiş bir boğaz manzarası, lezbiyen bi çift. İçtik eğlendik dans ettik terasta JBL'den müzik açıp vs. Orda seviştik sonunda :D Seviştikten sonra ağladı, çok şefkatli olduğumu fln söyledi ve seni seviyorum dedi bi kez sessiz bi şekilde ama ağzından kaçırdı eminim. Ama terastan çıktıktan sonra sokaklarda el ele öpüşe öpüşe takıldık sürekli liseli gibi. Ben bir de kendisini aşırı beğendim, hiç makyaj yapmıyor ama dupduru bir güzelliği var. İnce, kısa boylu, mis gibi kokuyor. 35 olmasına rağmen 22 gibi duruyor. Neyse, aradan üç gün geçti, biz whatsapp'tan konuşuyoruz bi şeyler, bana bi anda şey dedi,

"bişey dicem, sen beni nasıl görüyorsun? Uzun soluklu mu"

Hemen sonra "dur cevap verme, 35 yaşında bi kadını görme öyle görme bence:D" dedi.

Sonra o da dedi ki "ben kendimden bu kadar küçük biriyle takılmak dışında bi şey yaşamadım ama seninle sürekli konuşasım görüşesim geliyo". Ben de ondan hoşlandığımı ama aslında sadece yoğun bi hafta sonu geçirdiğimizi, zaten duygusal ve depresif insanlar olduğumuz için ikimizde de böyle karışık hisler olması normal falan dedim coolluğumu bozmamak için. Ama onun o güzel bakışını ve gülüşünü görmek istiyor canım yani, iyice duygusal romantik kafalara düştüm. Sonra önümüzdeki Cuma'ya plan yaptık, annesiyle yaşıyo normalde ve annesi İtalya'ya gidicekmiş hafta sonu için, hafta sonu seni eve atıcam dedi. Ok dedim tabii ki.

Sonra noldu... Hiçbi şey olmadı. Cuma günü geldi, bana "akşam bi işim çıktı da erken biterse haber vericem" dedi. Ok sorun degil dedim. E yemeyiz bu ayakları tabii ki... O planı iptal ettiyse devam etmek istemiyor net. Zaten aradan 5 gün falan geçti bi kelime konuşmadık. Devam etmiyoruz belli ki, ben de yazmadım. Ama nasıl olacak yani şimdi? Ölü taklidi yapmaya devam mı edelim? Ben acayip yükselmiştim aramızdaki o romantik duruma, şimdi yalnızlık çöktü içime yeniden. Halbuki hiç olmayacak bi iş yani. Eroin nedir abi, tamam ben de yeşilaycı değilim ama eroin kırmızı çizgimdir ve 10 yıl kullanmış birine asla güvenilmemesi gerektiğini, her an kaçıp gidebileceğini falan biliyorum. O da benim sağım solum belli olmaz falan demişti terasta zaten. Oyun mu oynadı bu hatun benimle şimdi? Olay nedir?

 
Gayle devam et bence. Bundan sonra kalbin kırılmaz.


  • Kahvedesu  (20.12.22 22:47:37 ~ 23:27:58) 
hatun sana acilmis sen de mal gibi bir cevap vermissin. simdi de ya aslinda gorusmek istiyordum ben diye sizlaniyorsun. tam bir kacan kovalanir durumu. o sana gelmis, sen kacmissin. simdi o kacmis sen onu istiyorsun.

ama hatun saglam ayakkabi degil bana sorarsan.

geyle devam +1
  • antikadimag  (20.12.22 22:55:03) 
eroine bağlamışsınız ama sorun bu değil bir. ikincisi seni kullanmalık bir durumu yok sevismemissiniz ve onun zaten ortamı var, seni de katmış.
kararsız olabilir ve bunda da haklılık payı var. kendine de güvenmiyor ilişki konusunda. yükselmeden bitirmek istemis olabilir ama bunu acıkca söyleyememis, düşünüyor olabilir. sağım solum belli olmaz diyorsa öyle davran moduna girince takılırsınız.

yaz bence
  • ala09  (20.12.22 22:57:52) 
Acilen uzaklaş dostum olay yerinden.


  • Mirket  (20.12.22 23:01:53) 
olay yerinden jason bourne gibi uzaklaş +1

youtu.be
  • freebird5406_2  (20.12.22 23:08:48 ~ 23:11:59) 
Bence siz de ona benziyorsunuz, nereden çıkardım onunla buluşup ona yükselip başka biriyle opusmenizden. Kendinizi onun eroine bağımlı olmamış versiyonu gibi düşünün.

Daha tanışır tanismaz uzun kısa orta vs bunun dışında, sizi de ona benzer bulduğum için olmucak bir şey varmış gibi görünmüyor. Ama yani siz ne istersiniz beklersiniz bir ilişkiden aradığınızı bulabilir misiniz onu bilmiyorum yazmadiginiz için.
  • encokbenisevinnolur  (20.12.22 23:11:35) 
Ya gey çocukla öpüşmenin bi olayı yoktu. Ev sahibi oydu zaten ve çok iyi bi çocuktu yani, ben straightim, gey çocuğa da yükselmedim. Ver bakiyim bi dudak dedi goygoyuna, bi tane mucukladık o kadar. Zaten milletin kafalar uçmuştu, ortama uyum sağladım hepsi bu. Daha önce de çok yakın kız/erkek arkadaşlarımla bu şekilde çok kısa öpüşmüşlüğüm oldu yani, 1 saniyelik bir mucx hepsi bu. Beni bozmadı yani. French kiss değil sonuçta.


  • vedatchilipeppers  (20.12.22 23:18:30 ~ 23:25:11) 
eninde sonunda "durulacak" ve yerlesik hayata gececek - bunu yaptigi kisi sen olmali ve uzun vadede malina mulkune konmaya calisabilirsin. kotu anlamda degil de bal tutan parmagini yalar hesabi. bence kacirma.


  • hot potato  (20.12.22 23:26:49) 
aranızda olup biteni mekanik bir şeymiş gibi açıklaman mevzunun büyüsünü kaçırmış olabilir ama karşı tarafın çok kafaya taktığını sanmıyorum. seninle oyun oynadığını da düşünmüyorum. dediği gibi, sağı solu belli değil. sadakat, ilgi, kıymet görme gibi beklentiler boşa çıkacaktır. bu beklentileri taşımadığını belli ederek iletişim kurmayı becerebilirsen bir şans var.


  • zgrydn  (21.12.22 00:13:38) 
Yazdım az önce 5 günden sonra. Ona bi kitap önermiştim tanıştığımız gün, onu almış ve mesajım da okuyorken denk gelmiş, foto attı kitapla... Unutmadım seni, yazmalıydım, bugün yazacaktım işte dedi.

Ulan nasıl alicengiz oyunları bunlar ya :D Madem kitabı aldın da okuyosun yazsana bana, bi şey de en azından...
  • vedatchilipeppers  (21.12.22 00:22:40) 
keyfini çıkar ama kapılma diyeceğim de, zaten kapılmışsın. en azından düşüşe hazırlıklı ol. yazar o sana bir iki güne.

yalnız sen bu kızla baş edemezsin. çünkü sen strateji yapıyorsun onu kazanmak için ama o yapmıyor. garip gelse de onun doğalı bu. yani ben bu adamı 5 gün aramayayım da beni merak etsin demiyor gerçekten 5 gün geçiyor bişeyler oluyor merak etmiyor seni bilinçsizce. kitabı okudu nasıl aklına gelmez diyorsan. aklına geliyor tabi. ama sen zaten her elini uzatığında orada olacağın için bir endişesi-kaygısı yok.

book of pook var güzel anlatıyor bu işleri.
  • orpheus  (21.12.22 04:02:11 ~ 04:07:54) 
28E’nin yavas yavas siyrilmasi gereken yanlislardasin bence. (Boomer mode asgdgaha) hanimefendide fazlaca red flag var. yeni gorustugu kisiye seni seviyorumlar full acilmalar falan. Evet desen oyuncak olursun hayir desen zaman daraliyor onun icin. Asik olmadan takil zaman gecir diye onersem kapilacaksin ki zaten kapilmissin, uzaklas diye onersem aklinda kalicak. Belli ki ortamin var hic girme diyorum. 3 sene sonra evli mutsuz olma riskin var.


  • twelfth  (21.12.22 06:32:07) 
Boşanma davası görüyorum ama yine de sen bilirsin.


  • dissendium  (21.12.22 09:10:42) 
Oyun oynamamış, oyun oynamaya ihtiyacı yok zaten. Hayatın hakkını veren bir hanımefendi olarak gördüm ben kendisini sizin anlattıklarınızdan. Siz de ona farklı ve samimi gelmiş gibisiniz ki biraz coşmuş sonra özüne dönmüş.

Takılın bence. Takılın derken boş verin önemsemeyin demek istemiyorum. Geleceği düşünmeden, hesaplar yapmadan, oyunlar oynamadan birbirinizi gördüğünüzde mutlu olmaya devam ettiğiniz sürece görüşmeye devam edin derim ben.

Sizin hayat görüşünüzü elbette bilemiyorum ama ben olsam dediğim gibi yapardım. Yalnızca eroin konusu elbette önemli. Bir daha öyle bir şeye bulaşma ihtimali dahi varsa istemezdim öyle birisini hayatımda. Onun dışında hanımefendi yaşamayı biliyor bana göre.
  • pispinti  (21.12.22 09:19:00) 
ulan ne pis bir hayat. hastalık kapmaktan endişelenmelisin ilk önce. herkes mi böyle bohem. uzaktan o vayy nasıl güzel hayatlar var diye görünmüyor. rezil ve perperişan bir hayat.

kaç git seni bozmasın bu ortam. yarın bi gey abinin önünde eğilerek bulursun kendini bunlar böyle yapar adamı.
  • Hallegadola  (21.12.22 09:34:44 ~ 09:35:18) 
youtu.be

aklıma bu geldi senin hayat.
  • Hallegadola  (21.12.22 09:39:32) 
bu hikayeyi biliyorum dostum senin için hüsran. bu yolun yolcusu değilsin belli. 10 yıl eroin, orda burda senet sepet tayfayla partilemece, bu hikaye değişmez. seni toy boy olarak görmüş takılmış, kaptırma kendini. sen uzaklaş


  • pacevilleli  (21.12.22 09:48:40) 
@hallegadola,

Abi hastalık konusunda çok haklısın ve aşırı çekinmiştim ama o konuya da değindik, o söyledi hatta ilk korunuyor musun diye. Aşılarını falan olmuş hanımefendi :d

Mesele bohemlik veya güzel gözükmesi değil; sıkıntılı bi durum olduğu belli 10 km öteden. Yoksa devam edicem zaten trafik yapmaya gerek yok
  • vedatchilipeppers  (21.12.22 09:55:10) 
Silinecek cevabım aşağıdadır.

Eğri oturup doğru konuşalım, kadının kendinden başkasına zararı yok. İlişkiler kategorisinde okuduğum en kendi dünyasında insan. Burada sevgilim aldığım hediyeyi beğenmiyor diye ağlayan sonra da sevgilisinin duyuru altına gelip herkese fırça attığı insanlar, karısının peşinde oyuncak olup şehirden şehre sürüklenen adamlar ve karısının almak istediği botu almamak için kadına sinir krizi geçirten adamlar gördük.

Eroin benim de kırmızı çizgim, üstelik koşturmacalı yorucu bir hayat bu yüzden bu maceraya başlamazdım. Burada kadını yargılayan cevaplara bakıp karar vermek yerine kendi duygularınızla hareket etmelisiniz.
  • ruhen hastayim ben  (21.12.22 10:00:50) 
1 - aşırı uyuşturucu alkol vs. insanı bozar.
2 - kendini bil.
3 - ne istiyorsun.

bunları derinlemesine bilmen senin içinde, karşı taraf içinde faydalı.

hanım efendi seni eve atıcam dediğinde ok demek yerine ohoo beni eve atmak o kadar kolay değil, böbreklerimi seviyorum vs. gibi şeylerle eve giden yola engeller koyman lazım, karşı taraf o engelleri aşmak için çaba göstermeli, yoksa her şey bir telefon aramasına bakıyor.

tavsiye ettiğin kitabı alması bir noktada sözlerini dikkate almış olduğu gösteriyor.

Bu hanım efendi ile bir şeyler olsun istiyorsan onunla vakit geçirmelisin, o ve arkadaşları ile değil.

bir sonraki buluşmayı sen planla ve davet et. ilginç bir etkinlik bulabilirsin, etkinlik daha önce yapmış olabileceği şeyler üzerine olmazsa iyi olur. onun için yeni bişiyler iyi olur.

Oyun oynuyor mu dersen evet oynuyor sadece "şuna bir şeyler yapayım da aklı başından gitsin" diye yapılmıyor, daha çok iç güdüsel şekilde, karakterini anlamak için yapılıyor. buradan elde edilen veriler ile diğer duygular besleniyor yada baskılanıyor.

alternatiflerin olsun ki kafan bulanmasın. başka kişiler de olsun etrafında.
  • selam  (21.12.22 11:05:23) 
Sana bir abi tavsiyesi;

"ilk iğneyi her zaman başkası yapar"
  • John Bloor  (21.12.22 13:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.