[]

Bir aldatma sorusu da benden

Instagram'da şöyle bir şey gördüm. Katılıyor musunuz?




 
hepsi kendi içinde "sayılabilir" diyor kesin böyledir demiyor


  • freebird5406_2  (20.12.22 19:53:41) 
Evlilik için borç, hastalık ve harcamaya belki aldatma diyemesek de yalan ve/veya önemli sorun diyebiliriz. sayabiliriz. Diğerleri evlilik, sevgililik, friends with benefits, flört, fuckbuddy, tek gecelik ilişki vs. hiçbiri için aldatma ya da başka bir şey değil. Saklanan arkadaşlık ilişkiye ya da kişilere zarar vermediği sürece.


  • nawar  (20.12.22 19:58:33) 
aldatma kandırma anlamına geldiği için evet sayılabilir.

peki ben de ekleme yapayım; eskort takip etmek aldatma oluyor mu? hizmet vermek için online mecralardalar sonuçta. ve belli şeyleri “pazarlıyor”lar.
  • deartheodosia  (20.12.22 20:00:33 ~ 20:01:04) 
Kesinlik ve -ebilirlik içeren ifadeler çok karışık olabiliyor. Ortak bütçe yapan bir birliktelik için maddi konulara dair yalan / saklama aldatma sayılırken, kendi kazandığını kendi harcayan bir birliktelik için bu tür konular sohbet konusu bile olmaz.

Geçmişten detaylar kısmına katılmıyorum. Sonuç olarak ne yaşandıysa yaşandı ve bugün bunlar nedeniyle ben, ben; o da o oldu. Bunların ille de bilinmesi gerektiğini düşünmüyorum. Fakat bugüne sirayet eden bir hadise varsa bunun açıklanmaması evet, aldatma sayılabilir.

Travmanın farkındaysak, sonuçları ilişkiye yansıyorsa ve anlatmıyorsak evet ancak farkında değilsek ya da ilişkiye hiçbir yansıması yoksa aldatma sayılmaz.
  • charbiel  (20.12.22 20:16:34) 
tabi ki sayılır; bu yazılanlar hayatın en önemli detayları birisi için. bunu saklayıp diziden filmden konuşan partner sıradan bir arkadaştan öte değildir.


  • bugisme  (20.12.22 20:52:57) 
Sevgiliniz ise bunlardan hic biri aldatma sayilmaz, kandirmak bile sayilmaz. Saklamak bile sayilmaz.
Sevgilinize tum her seyinizi anlatmak zorunda degilsiniz.

Evli iseniz
Borc saklamak, arkadas saklamak, hastalik saklamak, harcadiginiz parayi saklamak bir isler karistirmak ve durust olmamak anlamina gelebilir.
Tramvaniz ve gecmisiniz sadece sizi ilgilendirir. Ne esinizi, ne sevgilinizi ne de anne babanizi ilgilendirmez. Anlatip atmama karari sizdedir.


Yani bence bu paylasim sacmalik.
  • zimbirik  (20.12.22 21:00:19) 
sakıncalı görüldüğü için saklanan bir arkadaşlık sıkıntı yaratabilir. ancak diğer konulara katılmıyorum, insanın kendi içinde saklı tuttuğu konular olabilir


  • gazozailacatmauzmani  (20.12.22 21:18:26) 
sakladığınız bir ekşi hesabınız diye bir ekleme yapayım da hepimiz sevgilimizi aldatmış olalım

genel görüşüm: gidip başka biriyle duygusal veya cinsel ilişki yaşıyorsa aldatmaktır. gerisi bahsedilen aldatmaya girmez. maximum "aldatmaya teşebbüs" yani belki kendisi adım attı ama karşılık alamadı, bu belki aldatmaya dahil olabilir. yoksa travmasıymış bilmem yalanlarıymış borçları falan bu kategoriye girmez.
  • ala09  (20.12.22 21:44:57) 
Kalkışma diyelim, olsun bitsin.


  • gabe h coud  (20.12.22 23:11:32) 
Aldatma olmasa da tamamen acilmama tum rengini gostermeme denebilir. Ozellikle evlilikte. Insanin her zaman kendine has bir cemberi olabilir. Onu kimseyle paylasmak zorunda degildir. Hatta onun da icinde kendi ile bile paylasamadigi bir merkez de olabilir. Fakat yukarida ornek verilenlerin hepsi esle paylasilmasi gereken seyler. Dolayisiyla (evlilik ozelinde) bunlar varsa gotluk vardir diyorum.


  • twelfth  (21.12.22 06:36:18) 
Ankara Rüzgarı şarkısında "söz verecek, gelmeyecek, hep seni aldatacak" diye bir dize vardır. Burada aldatma "boynuzlama" değil, "kandırma" manasındadır. Yukarıdakiler kandırma anlamında aldatmaya girer, lakin boynuzlama anlamında girmez.

Tramvay saklamak pek mümkün değil bu arada, koca vasıta. Ama travma saklama olabilir bu.
  • d max  (21.12.22 11:03:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.