[]

Şampuan harici ürün

Saçlarımı şampuanın çabuk yağlandırdığını düşünüyorum. Hem de biraz kimyasaldan uzaklaşıp hem doğaya hem saçlarıma nefes aldırmak istiyorum.

Şampuan harici ürünlerle saç yıkayıp önerisi olan var mıdır?
*Saçlarım ince telli ve boyalı.

 
Insight saç kremlerine bak ben çoğu zaman sadece saç kremi kullanıyorum şampuan kullanmadan.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (20.12.22 14:30:17) 
Zeytinyağlı sabun deneyebilirsiniz. Annem kullanıyor ve memnun. Ben denedim ve saçım keçeden beter oldu:(
Kimyasal fakat temiz içerikli daha kaliteli şampuanları denememizi öneririm.
En ucuz ve basit yöntem: 2-3 haftada bir saçınızı elma sirkesi+su ile durulamak.
Son olarak; saç kremi adı üstünde saçı daha da ağırlaştırır yağlandırır.
  • ya volna  (20.12.22 15:00:23) 
instagram'da icerikleri_ne diye bir sayfa var, cok guzel sampuanlar, kuru sampuanlar onerdiler gecenlerde. oraya bakabilirsiniz. ayrica, ben de cabuk yaglandigini dusunuyordum ama inat ettim 2-3 gune bir yikadim bir sure sonra alisti sacim artik 3 gunde filan yaglaniyor, surekli acik gezerim. cok sik yikiyor olabilirsiniz belki.


  • kassiopeia  (20.12.22 15:13:52) 
defne sabunu


  • lcha  (20.12.22 15:21:05) 
  • sparkle kiddle  (20.12.22 20:01:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.