[]

Yurt dışında en rahat kullanılan kredi kartı.

Bir arkadaşım kardeşinin Fransa’da kullanması için ek kart çıkartmak istiyor. Önce kendi kredi kartı çıkarmalı tabi (kredi kartı olmayan nadir insanlardan) bana sordu enpara geldi aklıma ama ek kart hizmeti yokmuş.
Sizin tecrübe ettiğiniz bir kredi kartı var mı?

Şimdiden teşekkürler.

 
ben isbankasi kartimi kullaniyorum arada, sorun yasamiyorum. Euro ekstre imkani olsun kartin her kartin/bankanin var mi emin degilim belki hepsi oyledir.


  • wallcan  (20.12.22 13:47:18) 
kartin kullanilabilirligini belirleyen visa ya da mastercard olmasi. o yuzden cok fark etmez. banka bana kurdan gecirmesin diyorsaniz, doviz odemeleri doviz olarak ekstreye yansitan bir kart tercih edebilirsiniz.


  • serseri marti  (20.12.22 13:52:44) 
euro ekstresi kesebilecek herhangi bir kart size uyar bence. Yapı kredi kullanıyorum yurtdışına çıktığımda hiç sorun yaşamadım. garanti de aynısını yapabileceğini söyledi ama daha kullanmadım. enpara aslında benim asıl kredi kartım ama orada euro ekstresi kesilemiyormuş. yapı kredi ek kartını da kullanıyorum ama o yurtdışında kullanılmadı. ben herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, öneririm.


  • sirkelimon  (20.12.22 15:08:26) 
enpara çatır çatır çalışıyor. ek kart olayı var mı bilmiyorum ama çok kullandım enpara'yı.


  • rain when i die  (20.12.22 15:37:05) 
visa veya mastercard olması yeterli. troy olmasın yani.


  • inheritance  (20.12.22 15:38:56) 
Euro ekstrenin faydasını anlamadım açıkçası? Kardeşi Fransa’da harcayacak ablası Türkiye’de ödeyecek aslında. Enparada günlük kurdan tl olarak yansıtması daha mantıklı gelmişti.


  • cikolata selalesi  (20.12.22 15:52:40) 
banka euro cevrim kurunu hasit diye 21 liradan hesaplarsa mesela, harcadiginiz her 20 lira icin bankaya 1 lira harac odemis olursunuz. bu nedenle euro ektre dedik. ha siz euronun ayda 1 liradan daha fazla deger kaybedecegine inaniyorsaniz ugrasmayin euro ekstre ile.


  • serseri marti  (20.12.22 16:30:59) 
@çikolata şelalesi, serseri martı +1. ben bankanın harcama yaptığım zaman kendi kafasından belirlediği kurdan tl ye yansıtılmış ekstresini ödemek yerine kendi istediğim zaman belki de ucuzken aldığım euro ile aylık borcumu kapatmayı daha uygun buluyorum. euro ekstresinin böyle bir avantajı var.
@rain when i die enpara çalışıyor tabiki evet. euro ekstresi yansıtmıyor maalesef.

  • sirkelimon  (20.12.22 16:45:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.