[]

herkesi asiri merak ediyorum

birini ariyorum mesela. telefonunu acmazsa hemen endiseleniyorum.
disaridaysam falan butun keyfim kaciyor.
basina bi sey geldi saniyorum. yani ortada anormal bi durum da yok. siradan telefonu acmadi diye endiseleniyorum

babami bekliyorum mesela. gec kaldi, aradim hala bekliyorum nerdesin dedim. babam diyor biraz gec ciktim ama simdi hizlica gelirim. aklima ya kaza yaparsa sorusu geliyor. arayip hemen, acele etme ben bi kafede bekliyorum falan diyorum.ve gelene kadar cok endiselenmistim.

hele iste su telefon acilmama olayinda aklima elli tane sey geliyor.
gecenlerde teyzem telefonunu acmadi diye evine gitmeye karar vermistim. yalniz yasiyor. 1 saat icinde 3 kere aradim. 1 saat kisa bi sure aslinda. tam en iyisi gideyim derken telefon caldi. sessizdeymis duymamis..

babamin yagli falan yememesi lazim mesela.
her gun ne yedigini soruyorum. iskender yedim dedi bi aksam konusurken. bi sey demedim guldum ama cildirdim o gece

sadece yakin cevrem icin bunu hissediyorum. benim icin cok onemli bi insan daha var hayatta ve biraz maceraperest biri ama ayni seyleri onun icin hissetmiyorum tam olarak bu sekilde. o genc, guclu bi adam basinin caresine bakar diyorum. halbu ki asil genelde o risk altinda oluyor.. dogaya falan da gidiyor.

bu artik anksiyete oldu bende. herkesi surekli kontrol ediyorum. telefonla hal hatir sorarak. sizde de var mi benzer durumlar.
doktora mi gitmeliyim. dusunuyorum birinin basina bi sey gelmesiyle hic basa cikamam ki :(

 
2016’da benzer bir atak geçirmiştim. İlaç ile geçmişti.


  • ruhen hastayim ben  (19.12.22 22:55:54) 
Anksiyete ilaçları bu gibi durumlar için, herkeste oluyor benzer şeyler ara sıra. Ama yapabiliyorsan meditasyon daha iyi bir yöntem.


  • plutongezegendegilmi  (19.12.22 23:22:36) 
gecmis olsun, yasadiginiz durum hayati size cekilmez yapabilir, profesyonel destek almalisiniz. benzer durumlar elbette oluyor sevdiklerimiz icin ama bu seviyede degil kesinlikle, anlattiklariniz normal degil. ha telefonu acmadi neyse sonra ararim bi daha diyip unutuyoruz genelde 2-3 saat konuyu, keyfimiz tamamen kacmiyor yani. isin altinda sevdiklerinizi kaybetme korkusu gibi seyler yatiyor olabilir, destek alin lutfen.

teyzem 67 yasinda, sizin gibi cok endiseli evhamli biri. telefonla konusurken kesilse yolda biri saldirdi gibi seyler dusunuyor. herkes onu oyle kabullenmis ya iste hep evhamli diye diye ancak hayat kadin icin tam bir zindan. keske zamaninda profesyonel destek alabilseymis de cevresi bunu normallestirmeseymis.
  • taurina  (19.12.22 23:39:04) 
Maalesef anlattıklarınız profesyonel bir destek almanızın size iyi geleceğini düşündürüyor.


  • charbiel  (20.12.22 20:22:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.