[]

bu ev neden bu kadar ucuz?

www.sahibinden.com

beylikdüzünden site içinde lüks 3+1 daireler 2 milyon filan civarlarında. beylikdüzü kavaklı ve yakuplu denilen yerler hep ilanlara baktığımda. buralar kötü ıssız yerler mi acaba? hayatımda hiç beylikdüzüne gitmedim.


 
istanbul’u çok bilmem ama beylikdüzü her yere uzakmış ondan ucuzdur muhtemelen.


  • Erestor  (19.12.22 22:41:52) 
gittiğinde aa bu ev taze bitti ama şu var deyip alakasız bir ev gösterecekler çok yüksek ihtimalle. beylikdüzü emlakçıları ayrı bir kültür denebilir.


  • roket adam  (19.12.22 22:44:05) 
beylikdüzü esenyurt tarafındaki ilanlara şüpheyle yaklaşın her zaman. ama o bölgede 3+1 2 milyon ve civarına bulunabiliyor. ilan sahibi firmayı internetten aratın değerlendirmelere bakın derim. çoğu düzenbaz herifler.


  • pardus  (19.12.22 22:50:11) 
Yanlış anlamadıysam henüz yapılmamış daire. Müteahhit ilan koymuş. Resimler dairenin değil zaten.


  • dilemma of subscribtionability  (19.12.22 22:50:35) 
roket adam ilani acmamissin herhalde. bu o tur bi dolandiricilik ilani degil :)

2 milyon lira az para mi. sizin icin az paraysa gidin alin. 3 arti 1 ev. beylikduzu de fena bi yer degil o kadar. simdi o ev kadikoyde olsa 2 milyon olamaz tabii de beylikduzu araban olsa bile merkezi yerlere uzak bi yer. bi de siginmaci, arap nufusu cok fazla. 2 milyon b.duzu icin hic de ucuz degil kisacasi.
  • Kittie  (19.12.22 22:54:00) 
beylikduzu ve esenyurttaki hicbir ilan gercek degil.


  • sekerler diyarinda bir ruya  (19.12.22 23:01:56) 
belirli araliklarla beylikduzu icin bu sorular aciliyor. Evlerin bir kismi Beylikduzu'nde degil ya esenyurt'ta ya da yakuplu ve kavakli gibi asiri ucra ve populasyonunun cok kotu oldugu yerlerde oluyor. Beylikduzu merkez, Beykent, Adnan kahveci vs gibi nezih olan kisimlarda bu paraya ev bulmak imkansiz gibi bir sey.

Ikinci cok yuksek ihtimal de roket adam'in dedigi gibi ev ilanlarinin yanlis olmasi. Yillardir beylikduzu/ beykent'te oturuyoruz; bir ara ev alalim niyetine girdik, hayatimizdan bezmistik. Her aradigimiz ilanda 'bu reklam ilandi, size baska ev gosterelim' deyip duruyorlardi.
  • fraise  (19.12.22 23:35:14) 
çünkü emlakçı çakal.


  • lazpalle  (20.12.22 08:57:57) 
bu ev ucuz değil.


  • Piyano piyano bacaksız  (20.12.22 13:36:35) 
bu ev konumuna göre ucuz değil. hatta bi tık yüksek bile fiyatı.


  • teritori  (20.12.22 15:03:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.