[]

Jeep Renegade vs Fiat 500x

Biraz kendine has çizgisi olan bir araba olsun istiyorum, bu ikisine bakıyorum bikaç gündür. Şasileri aynı, kaporta ve tarz farklı gibi bir sonuç çıktı ortaya.
Arabadan anlamayanlar tip olarak, anlayanlar da bildikleri açısından fikirlerini iletirlerse memnun olurum.

encrypted-tbn0.gstatic.com
encrypted-tbn0.gstatic.com

 
İkisi de mekanik anlamda genel olarak benzer araçlar, jeep renegade bir jeep'ten çok fiat zaten, aynı tesiste üretiliyorlar. Ama içine bindiğinizde yapım kalitesi olarak renegade bir tık daha üstte. Ben şahsen 500x daha çok beğeniyorum, daha pratik de bir araç ama renegade biraz daha kaliteli gibi.


  • mirafiori  (19.12.22 00:41:47) 
ikisi de aynı şirketin elinden çıkıyor olmasın ? ya da haberiniz olmayabilir.


  • evimin paspasi  (19.12.22 00:44:35) 
@evimin paspası, ne demek istediğini anlamadım, yukarıda da belirtildiği gibi benzer araçlar aynı tesiste üretiliyorlarmış zaten. Yine de aralarında farklar var elbet.


  • Bruce  (19.12.22 01:20:55) 
Yani jeep varken, fiat benim dusunecegim bir arac bile degil


  • balpolen  (19.12.22 03:29:41) 
Bence ikisi de arabadan anlayan birinin goz onunde bulunduracagi araclar degil. Bunlarin yerine Suzuku Jimny goz onunde bulundurulabilir. Jimny'in yeni modellerinin Turkiye Fiyati yuksek gibi oldugu icin yerine bir Toyota Corrolla Cross almak akillica olur.

Turkiye'yi bilmem ama Kanada'da Jeep'in tarihindeki en az satis rakamina ulasan araci Renegade.
  • thetruenorthstrongandfree  (19.12.22 05:50:48) 
Renegade'nin fren probleminden bahsetmeye girmiştim ki @mor bembombom yazmış ve linkler vermiş.

www.youtube.com
  • John Bloor  (19.12.22 10:51:21) 
2018 de fait500L ve renegade i çok araştırmıştım. Ona bakarken 500x de gözüme takılmıştı. Görece olarak fiyatları benzer seviyedeydi. Fakat gerek türk forumlar gerek yabancı forumlarda, her 3 araç için de çok büyük güvenlik zafiyetleri olduğunu görmüştüm. Ncap testleri felaket ötesiydi diye aklımda kalmış.


  • janavarorion  (19.12.22 10:52:08 ~ 10:52:31) 
Mini Countryman


  • marla is in my head  (19.12.22 15:47:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.