[]

Yurt Dışından Ne Getirilir? [Masrafları Çıkarması Açısından]

Arkadaşlar merhaba,

Ocak 2023 tarihinden sonra iş nedeniyle her ay 3 günlüğüne amerika'ya gideceğim. Oradan telefon harici, ne getirip satabilirim? Bana akıl verebilir misiniz? Her dönüşümde $800 - $1000 kar edebilir miyim? Valizime her üründen birer tane olacak şekilde almayı düşünüyorum ki sıkıntı yaşamayayım.

Ekran kartı, Playstation, Zippo vb. gibi şeyler aklıma geliyor ama size sormak istedim, akıl akıldan üstündür.

 
xbox series s getir. hem az yer kaplar hem de güzel okutursun tr'de.


  • halitkin  (18.12.22 18:59:54) 
türkiye'de bulunmayan termojenik supplementler olabilir ama 800 1000 dolar kar edebilir misin bilmem.


  • false pretension  (18.12.22 19:05:39) 
masraflari cikarmasi acisindan derken, masraflari zaten sirket saglamiyor mu? kendi isini mi yapiyorsun yoksa - alakasiz ama merak ettim.

birikecek ucus milleri hos bir yan getiri zaten.

3 gun cok kisa bu arada. yerine/gunune gore bir sey aliyorsan oraya varmadan once siparis etmis olman gerekebilir ki sen oradayken kalacagin yere varsin.

bir de bu tavsiye her zaman verilir bu basliklarda: alicisi belli olmadan cok pahali bir sey satin alma.
  • hot potato  (18.12.22 19:41:00) 
"Her dönüşümde $800 - $1000 kar edebilir miyim"

bunun için 5-6bin dolarlık ürün bulup sahibini de ayarlaman gerekir. ps, zippo, ekran kartı bunların kendi fiyatları zaten 300-500$. dediğin karlar için mücevher vs olabilir ancak diyecem de o da tr'de daha ucuz.

yurtdışında bir ayağı olan herkesin ilk aklına ordan bişey getirip satmak geliyor ama mantıklı olan burdan bişeyler götürüp satmak. tr, işçilik olsun üretim olsun kat kat ucuz. alıcısını nerden bulacaksın bilmiyorum ama güzel şık takıları burda 200-500 liraya alıp orada 75-100$'a çok rahat okutabilirsin bilgin olsun.
  • avatar is back  (18.12.22 21:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.