[]

ne kadar eder?

Dell xps m1330

13"
2gb ram
t7500 işlemci 2.2ghz
250gb HDD

3 yıllık temiz durumda. canavar gibi çalışıyo. ne kadardır tahmini?

 
1000'in uzerinde eder ama ust siniri cihazin durumu belirler.
ornegin bataryasinin durumu nedir? cihazda belli ya da belirsiz darbelerden olusan izler ne alemde, ekraninda herhangi bir cizik vs var mi? tus takiminda herhangi bir sorun (kalkma, eksik tus vs) var mi? isinma problemi var mi? bakimi yaptirilip fanlari falan temizletildi mi? turkiye'den mi alindi (fatura) yoksa y.disindan gelme mi?

bunlara verilecek yanitlara gore 1300'e kadar cikilabilir sanirim (tahmini).
  • entrapmen  (23.06.10 00:28:58) 
wow bu kadar beklemiyodum. ilanlarda falan 800-900 gibi rakamlar gördüm de hüzünlendim.

gerek kozmetik gerek teknik olarak mükemmel durumda faturası yok ama türkiyeden. garantisi 1 yıl önce bitti.
  • chavezding  (23.06.10 00:40:54) 
bu biraz okutma durumudur hocam. sayet iyi bir ilan hazirlar, urununu iyi pazarlarsan her halukarda iyi fiyata satarsin. urununun arkasinda olacaksin, her turden soruya yanit verecek bir ilan hazirlayacaksin. alici olma ihtimali olan kisinin kafasinda en ufak soru isareti yaratmayacak sekilde fotograflarla destekleyeceksin.

ayrica 1000-1300 arasi dedim diye, illa bu fiyata satabilecegin manasini da cikarma. bazi durumlarda -ornegin netbooklar girdi piyasaya bu tarzdan bilgisayarlara ilgi azaldi nispeten- satmak icin uzun sure beklemeyi goze alman gerekiyor. 300 liraya 2 ay satamadigim urunu, azicik makyajladiktan sonra 350 liraya satisa cikardigim gunun ertesinde satmistim. her halukarda o urun iyi durumdaysa (ozellikle bataryasi!) 1000 lira uzeri etmesi gerek.
  • entrapmen  (23.06.10 01:02:58) 
1300 liraya 13 inç mi? şaka mısınız kuzum?


  • bodom  (23.06.10 12:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.