[]

Diş fırçalarken dinlemelik podcast

Arkadaşlar ben diş fırçalamaya çok üşeniyorum. yapıyor muyum? evet ama yani her seferinde fırçalamaya gittiğimde "ufff bir de bu var şimdi" kafasına giriyorum. 2-3dklık olay gözümde çok büyüyor.

çok önemli bir şey tabi. insan dişçiye bir kere gitti mi anlıyor zaten de işte yine de zor geliyor.

çeşitli çözümler denedim şarjlı diş fırçası falan ama onun bile süresini bitirmek ölüm gibi geliyor.

ben de düşündüm ki şöyle maksimum 4-5dklık günlük veya çok bölümlü bir podcast olsa en azından takarım kulaklığı hem bir motivasyon olur hem de bu sıkıntıma çözüm olur diye aklıma geldi. mesela günde iki sefer dinlerim işte 4 dklık olsa yarısını sabah yarısını gece.

ne bileyim aklıma bu çözüm geldi ama bence fena bir yöntem değil yaptığım bu aptallığa karşı.

----tldr----

soru : Maksimum 4-5 dk'lık podcast arıyorum. Bildiğiniz varsa önerebilir misiniz ? Günlük yayınlanan ya da hali hazırda yayınlanmış fazla bölümlü bir şey de olabilir.

tema: fark etmez.

dil: türkçe, ingilizce, almanca, italyanca olabilir.

 
her diş fırçalama sırasında kulaklığı takıp podcast açsaydım diş fırçalamayı bırakırdım ben herhalde.

cevap olarak madem bu kadar istiyorsun, senin yerinde olsam bi ara çok popüler olan burcu bakdurlu falan nedir videolarını izlerim. tam aradığın gibi 3-4 dakikalık. ama ömrünün sonuna kadar diş fırçalatacak kadar yok tabii :d
  • bohr atom modeli  (18.12.22 13:01:04 ~ 13:01:44) 
@bohr valla haklısın da podcast dinlemeyi seviyorum takip ettiklerim de var düzenli. aklıma müzik dinlemek de geldi de o hep olcak şey değil işte ruh hali sabah gece derken aynı şeyler bir de.

ne bileyim bu aklıma geldi saçma soru da benim durumum da saçma yani ondan.

burcu bakdur kim bilmiyorum ama bakarım. eyv.

edit: haa "nedir?" videolarıymış tamam biliyorum hatırladım.
  • AlsterWasser  (18.12.22 13:04:43 ~ 13:06:02) 
aslında o kadar da iyi değilmiş bu videolar önerimi geri aldım.


  • bohr atom modeli  (18.12.22 13:08:47) 
belki böyle tadı güzel, meyveli diş macunları alabilirsin. (zararı yoksa tabii) sırf o tattan dolayı daha motive olabilirsin belki.


  • hknty  (18.12.22 13:14:32 ~ 13:14:54) 
boş yapmalık keyifli muhabbet: emma chamberlain
almanca: man lernt nie aus, der tag - Deutschlandfunk, ab21 - Deutschlandfunk nova
ilginç: this american life, life kit
türkçe: nasıl olunur, bu mu yani, ortamlarda satılacak bilgi, 111 Hz, evrim ağacı
  • hadi ya la  (18.12.22 14:44:18) 
onun yerine elektrikli diş fırçası kullan. onlarda zaman ayarı oluyor seni en az 2 dk kullanmaya zorluyor. kendini bu şekilde zamanı doldurmaya çalışırken buluyorsun.


  • astronom bey  (18.12.22 15:52:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.