[]

doğum yapan kız arkadaşa hediye önerisi

arkadaşım başka şehirde, bebek cinsiyeti kız. benim maddiyat da şu sıra pek iç açıcı değil. ne önerirsiniz?




 
bütçeniz ne kadar? ebebekten hediye kartı ya da oyuncak herhangi bir ürün alabilirsiniz, nispeten uygun orası. bi de bana şöyle bi hediye alınmıştı, çok hoşuma gitmişti: www.sihirliyolculuk.com 220 tl olmuş bu da, uygundu eskiden :')


  • pide  (18.12.22 11:15:25 ~ 13:15:41) 
Ben bir çıtçıtlı body ve tulum almıştım. Kargoladım, içine de güzel bir not bıraktım.


  • Kahvedesu  (18.12.22 11:20:58) 
Kizin kendisine bir hediye almanizi oneririm, masaj, manikur pedikur hediye ceki vs. Bebege zaten milyonlarca sacma sapan sey geliyor, herkes bebege odaklaniyor, annenin nefes almasi icin bir hediye cok daha anlamli olur


  • kassiopeia  (18.12.22 11:26:23) 
ebebek hediye kartı+1 en garanti.

bebeğe hediye geliyordur diyoruz da yenidoğan bebeğe 1 yaş elbisesi falan bile hediye edilebiliyor. fotoğraflık komikli bi şey olabilir kinder surprise tulumu falan. ben sevmesem de anneleri fotoğraflık şeyleri sevebiliyor. tercihen ilk hediyem sling oluyor btw
  • ala09  (18.12.22 12:16:49) 
Bence de anneye hediye alın. Not olarak da anneliğin kutlu olsjn, iyi bir anne olacağına eminim ya da tebrik ederim gibi bir şey.

Bu dönemde en çok annelerin hediyeye ihtiyacı oluyor bence, onlar çok zorlanıyorlar, hem annelik kimliğini taşımak zor hem de fiziksel olarak bir bebek doğurmak zor. Annelere hediye alınca duygulanıyorlar, ben hep bunu gördüm. Eskiden de böyleymiş galiba ama ne olduysa bebeklere hediye olarak değilmiş.

İnstagram’da Nilgün Berber var, oradan tasarım bir küpe, bileklik beğenip postalarabilirsiniz. 150-300 TL civarı takılar.

Ya da bir bakım malzemesi, hoş bir krem vs de olur.
  • damba  (18.12.22 12:31:35) 
Emzirmek için uygun pijama alın bence bebeğe sonra ziyarete giderken hediyesini götürürsünüz zaten.
İlk bulduğum link bu normal önü düğmeli pijama da olur gayet. Saçını taramaya vakit bulamayacak bu ara. En kullanışlı hediye bu.
www.suwen.com.tr
  • cilekli pasta  (18.12.22 13:13:02) 
Anneye hediye alın ++.
Çocuğa kıyafet alacaksanız biraz büyük alın, o zamanki mevsimi de hesaba katın tabi.

  • inheritance  (18.12.22 18:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.