[]

Numara taşımayı ne zaman yapmak mantıklı

Çarşamba günü mevcut tarifem bitiyor tcelle geçicem taahhütsüz sonra da şirket hattımı üzerine alacak. En uygun ne zaman geçiş yapmak lzım? Yanlış htırlamıyorsam aynı gün geçiş olmuyor. Geçiş olana kadr mevcut tarifemi kullanıp geçişten sonra tcelldeki tahhahütsüzü kullanıp şirket hattı alana kadar öyle takılmak en mantıklısı mı? Bir de hat taşındıktan sonra 1-2 gün benim üstümde görünüp sonra şirkete geçeceği için bana ayrı şirkete ayrı fatıra mı gelecek? Yoksa hat taşınınca kimin üstüne olduguna bakmaksızın tek fatura şirkete mi kesilecek?




 
Mevcut tarifenizin son fatura tarihini geçirmeden geçiş yapacaksınız. Pazartesi yapın işte. Yoksa size boş yere 1 aylık taahhütsüz faturayı iteleyecekler.


  • malheiros  (17.12.22 21:55:24) 
Peki şu soruya gelirsek

hat taşındıktan sonra 1-2 gün benim üstümde görünüp sonra şirkete geçeceği için bana ayrı şirkete ayrı fatıra mı gelecek? Yoksa hat taşınınca kimin üstüne olduguna bakmaksızın tek fatura şirkete mi kesilecek?
  • condom kurşunu  (17.12.22 22:56:48) 
Turkcell yasal olarak 4 gün diyor pazartesi hemen başvurun taahhüt bitmeden. Gecenin geç saatlerinde geçiş işlemini yapıyorlar genelde. 2 kez hat taşıdım biri gece 4'te biri gece 3'te oldu. Taahhütlü ise son ay faturası gelir yeni operatörden de kullandığın gün kadar bir fatura gelir. Tek fatura değil 2 fatura gelmiş olur o ay.


  • uvcray  (17.12.22 23:25:26 ~ 23:28:08) 
Onu sormuyorum ki. Turkcelle geçtikten sonra önce hat benim üstümde görünecek geçişten sonra da çalıştığım şirket devralacak hattımı neticede onlar ödeyecek faturayı. Benim sormak istediğim ise turkcellden gelecek faturanın nasıl geleceği. hat taşındıktan sonra 1-2 gün benim üstümde görünüp sonra şirkete geçeceği için bana ayrı şirkete ayrı fatıra mı gelecek? Yoksa hat taşınınca kimin üstüne olduguna bakmaksızın tek fatura çalıştığım şirkete mi kesilecek?


  • condom kurşunu  (17.12.22 23:35:16) 
Geç kalmışsın, en az 1 hafta önce taşıman lazımdı şimdi muhtemel bir aylık paeet üceti ödeyeceksin, eğer 12+12 şeklinde bir taahhüt ise ikinci döneme gireceksin filan.

Çok merak ettiğin sorunun cevabını veriyorum; Hat, sahip değiştirecek haliyle sana son bir fatura çıkacak. Yeni hat sahibi (şirket yani) borçsuz bir şekilde devralmış olacak.
  • infernalcadre  (18.12.22 00:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.