[]

Saygının olmadığı ilişki

Sinirlenince tarafların karşılıklı birbirinin damarına bastığı, ikisinden birinin hiç fren yapmadığı, ortalığı sinir harbiyle yakıp yıkıp(sözlerle) sonra pişman olunan böyle öfke kontrolsüz saçma sapan bir ilişkinin düzelme olasılığı var mı? Normalde gerçekten öfke kontrolü olan biriydim ama çileden çıkıyorum.




 
Yok. Denedim %100 çalışmıyor.


  • lüzumsuz adam  (17.12.22 21:26:46) 
gerçekten seven hoşgörülü olur bence


  • bir soru sorcam  (17.12.22 22:08:50) 
Önce ağır bir genelleme yapacağım, kimseyi üzmek istemem. Bahsettiğiniz ilişki bekarken/flörtken maalesef yürümez, ki yürümemeli de, yürürse yalnızca evliler yürütebilir. İster mecburiyet ve konfor alanından çıkamama deyin. İster yeniden başlama tembelliği ve olağanüstü sabır yeteneği deyin. İster bir yerden sonra ciddiye almama ve kulağının üzerine yatma deyin.

Sonra şunu söylemek isterim, sizde hep mi böyleydi, yoksa bu durum sonradan mı başladı? Eğer sonradan başladıysa bir şey tetikliyor belli ki, hafızayı zorlayın, tarafların nezaketi bir kenara bıraktığı o kırılma anında bir tarafın yediği halt ortaya çıkacaktır.
  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (17.12.22 22:17:26) 
yok


  • basond  (17.12.22 22:31:16) 
yurudugunu gordum ama nasil derseniz cok yipratici, cok zor. sevgilisiyle kavga esnasinda yumruklasirken bilegini incitmisti arkadasim, haftalarca eli sargili gezdi. universite bitince evleneceklerdi. sevgilisi universite hayatini komple silmesini istedigi icin universite bitince hic haber alamadim kendisinden. evlendilerse de cok mutsuz bir evlilik olduguna eminim.


  • kedi olmus gidiyorsun  (17.12.22 22:43:50) 
aynı anda olmaz. sırayla olur bu işler. kontrolsüzlüğü iyi bilirim ama yakıp yıkınca da sonucunu kabul etmek lazım


  • ala09  (17.12.22 22:50:30) 
yok boşuna uğraşmayın


  • sta  (17.12.22 23:13:01) 
saygısızlığın dönüşü yok


  • selam  (18.12.22 13:22:07) 
İki taraf da bir şeylerin yanlış olduğunun farkında ve gerçekten düzeltmek istiyorlarsa evet mümkün, uzun bir süreç ama gerçekten mümkün. Hiçbir şey sizin birlikte mutlu olma isteğinizin önüne geçemez. Hepimizin hayvani tarafı var ve bunu baskılayıp kontrol altına almak, eğitmek iki tarafın da çabasıyla mümkün.


  • hadi ya la  (18.12.22 14:33:31) 
pişman olunan şeyin tekrarlaması başka bir şey bence. hiç hata yapılmaz mı? yapılır elbette. ama bu tekrarlıyorsa, bunun üstüne tutulması gereken hassasiyetler gözetilmiyor demektir. çok yıpranır insan...


  • Ukulele  (18.12.22 15:43:39) 
En büyük sıkıntı karşı tarafın en ufak zorlukta alkole sığınması. Alkol etkisiyle de siniri çok yüksek dozda yaşayıp tahrik etmesi. Benim de çileden çıkmam. Kendi isteğiyle terapiste gitti birkaç kez, sonra bıraktı. Hiç umudum yok işte ama ilişkiyi masanın tek ayağıyla dengede tutmaya çalışıyoruz, o da aşk.


  • Josephine.  (18.12.22 15:48:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.