[]

bağışıklık güçlendirici supplement

Domuz gribi oldum bu hafta. Yerlerden yerlere vurdu beni. en azından bir daha yakalanırsam bu kadar derbeder olmayayım istiyorum. kendi kullandığınız ve önereceğiniz bağışıklık güçlendirici takviye gıda var mı?
not: spor yap önerisi hariç.



 
Suplementten önce D vitaminini kontrol ettir, 50'nin altında olmamalı.

Baktırabiliyorsan yani maddi gücün varsa hücre içi magnezyum seviyesine baktır, çünkü kandaki mg testi doğru sonucu vermiyor. Maddi imkanlar kısıtlıysa da sağlam içerikli magnezyum takviyelerinden kullanmanı tavsiye ederim, magnezyum oksit ve magnezyum sülfür/sülfat olmayacak ama. Eczaneye veya tanıdık doktorlar varaa danışmak iyi olur.

Ayrıca bağışıklık için unlu ve şekerli gıdayı olabildiğince azaltmak ve gece uykusunu kaliteli ve yeterli uyumak çok önemli. Güneş görmek temiz hava almak hareket etmek çok önemli. Önce bunları hallet, çinko takviyesi de (adı zinco) iki üç günde bir alabilirsin, tahlil yaptırmak lazım tabii.

Bir de soğan sarımsak yemek çok iyidir onu söyleyeyim. Soğanı da sarımsağı da yiyebildiğin kadar ye, mideyi yamultmayacak kadar. Ben tepem attığında ekmeye sarıp sarıp yerim, cidden çok iyi destekler.
  • muhayyer divan  (17.12.22 19:42:04) 
Kan değerlerinde herhangi bir sorun yoksa ve dengeli ve sağlıklı besleniyorsan bağışıklık güçlendirmek için bir şey kullanmada gerek yok.

Parana yazık.
  • Mirket  (17.12.22 20:05:00) 
Bilimsel olarak böyle bir supplement yok.
www.health.harvard.edu

jamanetwork.com

Para yedirmek istiyorsanız bir sürü şey çıkar. Ama hiçbirinin arkasında zerre bilim yok. Yok onu ye bunu ye sunun suyunu hiç; hepsi pseudoscience.
  • logisticsmanager  (17.12.22 21:07:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.