[]

kullandığınız en iyi banka hangisi?

online kullanım kolaylığı, güvenlik ve güvenilirlik, bir durum olduğunda müşteri hiz. kolaylığı vs? artı kredi kartı avantajları?




 
Kredi kartı kullanmıyorum ama güvenilirlik olarak en iyisi Yapı Kredi. Online kullanımda da Yapı Kredi ve İş Bankası ile memnundum. İş Bankası da Yapı Kredi de müşteri ilişkileri konusunda yardımcıydı. İş Bankası ile müşteri ilişkilerine +1 vereceğim bir tecrübem oldu. Yapı Kredi'de o kadar işim düşmedi.

Bunlar dışında Vakıfbank, Halkbank ve Garanti kullandım.
  • nawar  (17.12.22 19:02:36) 
Müşteri Hizmetlerine erişimde Enpara,
Diğerlerinde Ziraat
açık ara önde
  • Mirket  (17.12.22 20:00:55) 
Yazdığınız kriterleri bir potada eritirsek Yapı Kredi başı çeker.


  • uvcray  (17.12.22 20:12:28) 
denizbank


  • fakat  (18.12.22 02:38:27) 
Enpara


  • halitkin  (18.12.22 12:23:10) 
Kesinlikle garanti.


  • biseysorucam  (18.12.22 12:30:46) 
garantinin kullanımı kolay ancak ciddi sıkıntılı. kaçıncıya kredi kartımdan izinsiz işlem yapıldı bilmiyorumç her seferinde fark edip itiraz ediyorum kartı kapatıyorum vs vs. bu arada ben 3d secure olmayan işlem yapmıyorum güvenilir olmayan sitelerden alısveris yapmam ve hep sanal kart kullanırım , en son spotify dan 300 küsür lira çekilmişti habersiz , iptal ettiler. ykb de 20 yıldır böyle birşey yaşamadım


  • delidiyorum  (18.12.22 14:25:02) 
Emeklileri toplayana kadar YKB derdim ama artık emekli maaşı dönemleri vs ciddi erisin problemleri oluyor.


  • primetime  (18.12.22 14:29:18) 
@delidiyorum

Söylediğin türde kart güvenlik ihlalinin bankayla bir alakası yok. Alışveriş yapılan yerle veya, kartın gizliliğini sağlayamamakla alakalı o durum.

Ayrıca 3D işlem de müşteriye bir avantaj sağlamaz, alışveriş yapılan firmayı ve bankayı güvence altına alır.
  • Mirket  (18.12.22 15:10:20) 
Şu ana kadar TEB, Akbank, Garanti Bankası, Enpara ve Ziraat Bankası kullandım. Bana göre bunların içinde en iyisi Garanti Bankası. Bonus Platinum kart var, eskisi kadar olmasa da kampanyaları fena değil.


  • pispinti  (18.12.22 17:07:51) 
sadece vadesiz hesabı kullanırken kuveyt türk'ten aşırı memnundum. maaş hesabıyla garantiye geçmek zorunda kaldım o da güzeldi, fena değil. kredi kartında da maximum kullanıyorum puan kampanyalarından epey faydalandım. evli olsaydım aylık harcamalarım artacağı için muhtemelen daha da fazla kazanabilirdim ama bu da baya iyi.


  • vaveylababa  (19.12.22 15:14:42) 
yapi kredi.
Garanti de cok pratik ama gecirmasyon olayini misyon edinmisler.
Yapi kredide hem gecirmasyon yok hem de kullanisli pratik ve yaygin. Soyledigin tum ozellikleri barindiriyor.
  • stavro  (19.12.22 15:17:05) 
mobil uygulama olarak ykb
onun haricinde teb'den de genel olarak memnunum.

  • bay b  (19.12.22 15:33:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.