[]

ptt kargoyu nereye şikayet edebilirim?

kargomu hiçbir bilgi almadan başkasına teslim edip tarafıma teslim ettiklerini yazmışlar. kargo kimin elinde belli değil. müşteri hizmetleri şikayet oluşturdu ama kimsenin sallayacağı yok gibi. ben bunları tüketici mahkemesine mi şikayet etmeliyim?




 
Tüketici Hakem Heyetine

Bildiğim kadarıyla işlem e-devletten yapılabiliyor.
  • Mirket  (17.12.22 18:22:08) 
Ptt kargo Benim arkadasin kargosunuda baska birine vermisti. Pttyi arayip bildirdik. 2 gun sonra getirdiler kargoyu. Siz durumu bildireli ne ladar oldu?


  • flore  (17.12.22 21:11:12) 
birinden bana gelen bir kargo. önemli de. aslında 10 gündür peşindeyim. önce yanlış şubeye yönlendirip günlerce orada tuttular. ben hastanede olduğumdan oraya istemiştim. tam taburcu oldum, ertesi gün dağıtıma çıktı. akşamına da "tarafıma" teslim edildiği haberini aldım. yani yekunda 10 günü aşkındır bela oldu başıma. iki gündür her yerden iletişime geçtim ama ilgili şube telefonlara dahi bakmıyor. müşteri hizmetleri de inceleyeceklerini söyledi. vallahi "paketi almışsınız, yalan söylüyorsunuz." derlerse de şaşırmayacağım.


  • kaleciyle karşı karşıya  (18.12.22 03:02:20 ~ 03:04:28) 
Kargo işlerinde şikayet süreci çalışmıyor ne yazık ki.
Mng benim kargomu başka bir apartmanda asansörde unutmuş bana bildirim gelmişti bana teslim edildiğine dair. Allahtan apt görevlisi insan evladıymış da bizim apartmanın yerini biliyormuş bizim görevliye haber göndermişti gidip almıştım. Mng yi aradım şubeye gittim şikayet ettim. Hiç bir şey olmadı. Pardon diyip geçtiler. Uğraşıp canınızı sıkmayın.

  • erty_ksk  (18.12.22 12:50:50) 
o yüzden mahkemeye başvuracağım zaten. kuryenin yalan söylediğini düşünüyorum. hiçbir enayi başkasının adına gelen, içinde ne olduğu belli olmayan bir paketi almaz.


  • kaleciyle karşı karşıya  (18.12.22 14:20:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.