[]

Bu turktelekom ve ttnet aboneliklerinden nasil kurtulacam?

yurtdisindayim, tt mobil hattima ve evdeki nete her ay 250-300'er lira hesap geliyor. maillerime veya twitter desteklerime cevap vermiyorlar.

edevletten mobil imza ile giris yapamiyorum cunku turk hattima sms gondermeye calisiyorlar (yurtdisi numarami eklemem ragmen illa turk hattini girin diyor ve o hattimda su an calismiyor sms vs de gelmiyor)

acayip gicik oldum, peder kontrati biten ev netini kapatmak icin gitmis, oglunuz gelsin demisler. hic bir sekilde bi cozum bulamiyorum 2-3 aydir gereksiz ve kullanilmayan seylere 2bin civari odeme yaptik.

ne olacak yok mu bi cozum kafayi yiyecegim ens on

 
ee boşuna dememişler. (bkz: tedariksiz abdeste giden domala domala taş arar)

yurtdışına çıkmadan önce bu tür işler için aileden birisine genel bir vekalet bırakılmalı her zaman. burayı okuyan ve yurtdışına yerleşmeyi düşünenler varsa bu yazdığımı unutmasınlar.
  • paudi  (16.12.22 14:38:17) 
konsolosluk yoluyla da vekalet verebilirsiniz babanıza


  • elorelia  (16.12.22 14:46:50) 
sms kısmını hatırlamıyorum ama banka üzerinden de girilebiliyor tabi banka mesajı alabilecek durumdaysanız.


  • lazpalle  (16.12.22 14:53:01) 
mobil bankacılık üzerinden de yapılabiliyor. d-smart iptali için hatırlıyorum e-devlette şifre ile olmaz mobil imza veya mobil bankacılık girişi ile yapılabilir diye uyarı çıkmıştı. mobil bankacılık ile girerek iptal yapmıştım.


  • inheritance  (16.12.22 15:21:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.