[]

bulaşık makinesi tablet haznesi açılmıyor

yıkama esnasında açılmıyor ve sadece ıslanmış olarak duruyor. 3. defa olunca etrafını iyice temizledim, contası da normal gözüküyor. 4. kez üst üste olunca pes ettim. zaten normalde neye göre açıldığını bilmemekle birlikte, sorunu nerede arayacağımı da bilmiyorum. ne yapsam?




 
sorunu çözemezsen ilk rafın önünde kısma koyabilirsin tableti. zaten o kapak açılıp oraya gidiyor tablet.


  • jelly bear  (16.12.22 14:16:03) 
hocam şu an izleme şansım yok ama youtube üzerinde bununla alakalı videolara bakabilrsiniz.
www.youtube.com

  • lazpalle  (16.12.22 14:17:27) 
açılmasını engelleyen bir şey yok değil mi? (kesme tahtası, tepsi, kaşık vs.).


  • inheritance  (16.12.22 14:31:30) 
bunun için servis çağırmıştım ben.
"abi değişmesi gerekir 300 lira masrafı var. ama hiç masraf yapma. makine çalıştıktan 10 dakika sonra at tableti içine" dedi.senelerdir öyle kullanıyoruz biz de. hatta uzun süredir 10 dk ble beklemiyoruz. çalıştırırken direkt açıyoruz içine. gayet de temiz çıkıyor bulaşıklar.

  • teritori  (16.12.22 14:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.