[]

Hanima telefon önerisi

Esimde benim eski telefon vardi. Sarj etmeyi falan bıraktı garip bir şeyler oluyor telefona.
Tamir ettirmeye değecek bir telefon değil zaten temiz 4 yıllık ve hor kullanildi.

Simdi yeni telefon bakıyorum ve önemli olan sey;
Video çekimi. Eşimin kendi websitesi var ve onun için video cekse iyi olur diye bir ara konusmustuk.
Onun dışında hiçbir özellik önemli değil. Telefonu podcast dinlemek ve whatsapp dışında kullanmayan birisi.

Çok pahali olmasa iyi olur çünkü telefonu hor kullanıyor. Kendi isi gereği sürekli mutfakta olduğu için telefon yok un alıyor yok cikolata sıçrıyor vs. Yani riskli ortamda.

Iphone dedim ama hem pahali gelecek onun kullanımina göre hem de hayatımızda Apple ürünü sıfır (benim iş telefonu hariç), bilgimiz de sıfır.

Bir de tabi telefondan beklentisi video dışında sıfır olduğundan iphone'mus ayseymis yok bilmem kaç core islemciymis falan sıfır onem taşıyor.

 
  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (16.12.22 02:57:53) 
kamera dışında hiçbir şeye önem vermiyorsanız buradan bütçeniz dahilinde listede en üst sırada bulunan model neyse ona bakın basitçe www.dxomark.com


  • konetsu  (16.12.22 05:18:23) 
butce sikintisi yoksa iphone al gitsin. hayatinizda apple urunu olmamasi sorun degil, bilgiye de gerek yok zaten.


  • hot potato  (16.12.22 07:59:50) 
konu kameraysa cevap iphone. eğer varsa bütçeniz alın en güzelinden bir iphone.

şu sert olan kılıflardan da alın bir tane, bitti gitti.
  • teritori  (16.12.22 08:45:31) 
Samsung galaxy a73, samsung galaxy a52s, samsung galaxy s20fe(snapdragon) veya s21fe.
"Konu kameraysa iphone" diyen insanlar 40bin liralık telefon tavsiye eder bana sorarsanız gerek yok. Tavsiye ettiğim telefonlar ois'e sahip kameraları da iyidir.

  • karacigerim vur kadehlere  (16.12.22 12:37:58) 
Sanırım toz ve su geçirmezlik için IP ratingi olan bir telefon almanız lazım. Bende Samsung Galaxy A52 var (IP67) bulaşık yıkarken lavaboya düşürdüm ama hiçbir şey olmadı mesela.


  • peki madem  (16.12.22 14:05:54 ~ 14:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.