[]

Websitesi Açma, Reklam Alma vs.

Merhaba,

İngilizce öğretmeniyim ve yıllardır zamanlardır, bağlaçlardır vs. artık aklınıza ne geliyorsa hem ders anlatıyorum, hem de deli gibi materyal üretiyorum. Bu işi biraz online'a dökmek istiyorum. Basit bir websitesi kurup içinde sadece basitçe anlatılmış konu anlatımlarım ve kendi hazırladığım alıştırmalar olsun istiyorum. Aynı zamanda reklam da alabileyim istiyorum. Google Sites kurcaladım ama orada Adsense kullanılmıyormuş. Wix'e baktım, domain satın almamı öneriyor. Bu işi bilen eminim çoktur. Bana önerileriniz var mı?

Bu arada kodlama falan koca bir sıfır bende. Blog sayfası oluşturur gibi yapacağım.

Şimdiden teşekkürler.

 
r10 sitesinde gold üyeliğim var ve epey zamandır oradayım size fiyat performans olarak en uygun şekilde yapacak kişiler tanıyorum bana dm üzerinden yazın


  • yirmibesonbes  (15.12.22 22:43:14) 
Hocam bence sosyal platformlar daha mantıklı gibi. Onlara da odaklabilirsiniz.
İngilizce ögretmeye yönelik paylaşımlar yapan ve takip ettiğim bir sürü hesap var instagramda. İnstada takılırken aynı zamanda bir şeyler de öğrenmiş oluyorum. Özel olarak bir web sayfasına gitmek biraz yolu uzatıyor gibi benim için mesela.
Bundan dolayı sosyal medyaya yönelik içerik üretirseniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Reklam da almak istediğinizi belirttiğiniz için fikrimi söylemek istedim.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (15.12.22 22:54:02) 
udemy'den kurs verseniz daha iyi olur.
ama diğer kursları izleyip, onların iyi taraflarını da kullanırsan öğrencin ve puanın çok olur.

  • etna  (15.12.22 23:26:06) 
Web hosting satın alırken, hangi tür bir hosting hizmetine ihtiyaç duyulacağına karar vermek önemlidir. Örneğin, bir e-ticaret sitesi için daha yüksek performans ve hız gerekirken, bir kişisel blog için paylaşımlı hosting yeterli olabilir. Ayrıca, web hosting şirketinin müşteri desteği, güvenlik önlemleri ve ekstra özellikler gibi konular da satın alma kararı verirken dikkate alınması gereken etkenlerdir.
www.clouduck.com.tr

  • hosting  (16.12.22 04:53:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.