[]

Kedi yuvası yalıtım malzemesi.

cdn.dsmcdn.com

Bahçedeki kediler için bundan aldım ama tek başına soğuktan korumaz. Kış şartlarında en sıcak tutacak şekilde hangi malzeme döşenir bunun içine dışına?


 
Karton koliyi strafor köpükle kaplayıp dışına dev çöp poşeti geçiriyordum ben, çöp poşetini düzgün katlayıp bolca koli bandıyla destekleyince dağılmıyor.
Daha ekonomiği yumurta kartonlarıyla kaplamak olabilir. (Tabanı dahil.) Bir de mümkünse altına taş tuğla vs bir şeyler koyup yerden yükseltebiliyorsanız iyi olur.

  • kobuzchu kiz  (15.12.22 15:19:39) 
  • kobuzchu kiz  (15.12.22 15:21:14) 
nalburdan alacağınız uygun kalınlıkta straforu tabana döşeyip yine nalburdan alacağınız kalın naylon ile bir güzel etrafını kaplayın. kapısı çok büyük strafor veya karton ile deliği ufaltın. yine nalburdan aldığınız naylonlardan 4-5 cm eninde kestiğiniz şeritleri kapının üzerine yapıştırarak hava kesen kapı yapın.

bonus: en iyi yuva tavsiyesi. yakınınızdaki eczane veya ecza deposu ile görüşürseniz ellerinde ilaç taşımakta kullandıkları strafor kutular oluyor büyükçene ve süper kedi yuvası oluyorlar. içinde varsa çıkıntılar onları alırsınız.
yaptığım yuva(yukarıda bahsettiğim kapı uygulaması da var):
www.instagram.com
  • surprise  (16.12.22 01:41:42 ~ 01:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.