[]

en ucuz viski hangisi

viski sorusunu görünce aklıma geldi.

bir ara içeyim diye heves ettiğimde tekele sormuştum. üstünde iskoç bayrağını görünce aşka gelip ballantines kaptım bir tane. sonra sevip daha fazla içmeye başlayınca "lan sanki gurmesin, buna ne para veriyon bu kadar, git en ucuzunu al" dedim ama internette şöyle bir bakınca aslında ballantines'in en ucuzlarından biri olduğunu gördüm. daha popüler diye jack daniels daha ucuzdur filan dediydim ama öyle de değil.

hemen her tekelde/içki satan markette bulunabilecek en ucuz viski hangisi şu an? köpeköldürenin viski versiyonu diyeyim.

 
Yani kendine neden bunu yapmak istediğin tabii ki senin bileceğin iş ama Carrefourlarda Grants var. Hem tekel, hem ucuz viski derken, tekrar görebilmen için 100 bin TL toplamayalım duyuruda.

lan sanki gurmesin, buna ne para veriyon bu kadar, git en ucuzunu al" denecek bir şey değil. Ucuzu gerçekten çok kötü olabiliyor.
  • nawar  (15.12.22 12:17:27) 
Jb

Iğrenç bir viski. Bir şeylerle karistirmadan içmek ızdırap.

Red label da iğrenç bana göre.

Onun dışında daha az taninan ucuz viskiler de var ama her tekelde bulunmaz.
  • logisticsmanager  (15.12.22 12:17:29) 
passport ucuzdu. grants da ucuz ama guzel o


  • ala09  (15.12.22 12:25:04) 
Passport sanırım en ucuzu.


  • vedatchilipeppers  (15.12.22 12:27:54) 
Köpek öldüren versiyonunu bilmiyorum ama marketlerde en ucuzları Jim Beam, Jameson, J&B falan oluyordu.

Jack Daniels bence ucuzlar arasında en içilebilir olanı tadı güzel olanı. Herkesin tercih etme sebebi biraz o. Jameson alıp bitirememiştim mesela. (kimi seviyor o ayrı)
  • nhk ni youkosu  (15.12.22 15:53:06) 
JB ve Bells en ucuz viskiler Bells'den daha ucuz viski olduğunu sanmıyorum, görmedim de. ama bunları içeceğine git kolonya iç daha iyi. bunlara para vermektense vermemek daha iyi.

balantines'den devam. o iyidir.
  • koela  (15.12.22 16:29:17) 
bir zamanlar famous grouse en ucuzuydu ama bulmak zor. büyük marketlerde rastlamadım belli başlı tekeller satıyordu oralardan alırdık.


  • bravoteam  (15.12.22 19:03:24) 
Vat69 var idi bir zamanlar.


  • en bi orijinal  (15.12.22 21:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.