[]

Monster notebook 15 gün iade garantisi mağazada da geçerli mi?

Notebook aldım cızırtı çıkıyor 1 metreden duyulacak şekilde. 11 senelik bilgisayarımdan bu kadar gelmiyor. Doğal bir şey mi anlamadım. Internet sitesinde 15 gün koşulsuz iade garantisi diyor. Mağazadan mail order ödeme ile elden teslim aldım. İade olur mu?




 
Mağazadan yapılan alışverişlerde yasaya göre iade hakkınız yok, mağazanın insiyatifine kalıyor.


  • orient blue  (15.12.22 00:31:37) 
@orientblue internet alışverişlerinde diye bahsetmiyor ama.


  • havadakarada  (15.12.22 00:43:05) 
Ayrıca mağazadan da olsa ürünü açıp deneme şansım yok ki.


  • havadakarada  (15.12.22 00:47:31) 
Marka kendisi koşulsuz iade alabilir, onlara kalmış bir şey. yasaya göre ise durum dediğim gibi.


  • orient blue  (15.12.22 01:14:53) 
coil whine falan mı acaba, götürün iade veya böyle ses çıkarmayan varsa değişim istiyorum diyin bir. Zorunda değiller ama bir çözüm önerebilirler bence.


  • nhk ni youkosu  (15.12.22 01:23:23 ~ 01:23:39) 
online alışveriş ve fiziksel alışveriş aynı yasal düzenlemeye tabi değil ama marka müşteri dostuysa müspet bir yaklaşım gösterebilir.

bu arada oynayamadığın oyun olursa anında iade diye bir mottoları vardı bu markanın sanki.
  • debian  (15.12.22 02:19:31) 
monster müşteri memnuniyetinde aşmış türk markalarından birisi. kadıköydeki teknik destek mağazasına gidin yardımcı olurlar


  • birmilyonunvarmi  (15.12.22 08:40:14) 
Teknik destek ile görüştüm. 12. Nesil işlemci ve bu ekran kartları için normalmiş bu cızırtı. 14 gün iade ise geçerliymiş. Muhtemelen iade etmem diye düşünüyorum ama. Sevdim bu markanın politikasını.


  • havadakarada  (15.12.22 15:40:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.