[]

misafirlerinizi nerde uyutuyorsunuz?

misafir için salonda ona uygun kanepe alıp gece onu mu açıyorsunuz yoksa küçük odada vs tek kişilik yatak / kanepe'de mi yatırıyorsunuz. durumunuzdan bağımsız olarak doğrusu hangisidir peki? salon mu?

misafirden kasıt, ayda yılda bir geceliğine gelen abi dayı yeğen arkadaş vs


 
Koltuğumu sırf bu nedenle çekyat olarak aldım, orada ağırlıyorum ancak uzun vadede bunun (hele de 2 gün ve üzeri misafirliklerde) sorun yarattığını fark ettim. Misafirden erken uyandığında günlük rutini yapamamak bile başlı başına bir dert. O yüzden imkan varsa küçük bir oda ayarlamak iyi fikir.


  • charbiel  (14.12.22 20:52:54) 
misafir odasinda bir tane acilan koltuk var, yatak oluyor.
orada takiliyorlar.

  • cooperr  (14.12.22 21:00:59) 
kullanılmayan odanın birinde tek kişilik yatak var orada, böyle bir imkan yoksa kendi yatağımı misafire veririm ben salonda yatarım, çünkü misafirden önce kalkıp kahvaltı vs hazırlık yaparken ses olur benim işime gelir rahat rahat işimi yapmak


  • freebird5406_2  (14.12.22 21:02:32) 
Bir tane fazla odam ve yatağım var. O yetmezse yatak gibi kocaman bir koltuğum var. Fakat yatılı misafir sevmem. Fazla yatağı elden çıkarmak istiyorum bir fırsatını bulup.


  • ruhen hastayim ben  (14.12.22 21:02:52) 
Arka odada düzgün bir yatak olabilen kanepem var. Eğer misafir gelip gidiyorsa ve varsa küçük bir odaya kanepe vs atmak daha rahat olur.


  • denizgonen  (14.12.22 21:15:43) 
Otel odası, evde yatmalı misafir olmaz ama oldu diyelim, koltukspor.


  • gabe h coud  (14.12.22 21:28:50 ~ 21:30:13) 
Valla salonda bir tane uclu koltuk var orada yatiyorlar. Bence isin dogrusu falan da yok, misafir dedigin umdugunu degil buldugunu yemeli. Basini sokabilecekleri bir yer vermisiz daha ne yapalim.


  • j r r tolkien hayrani  (14.12.22 21:35:01 ~ 21:35:47) 
Salon, bos oda, neresi musaitse. Musait yer yoksa hemcinslerimle ayni yatakta yatmisligimiz var.


  • Kahvedesu  (14.12.22 23:05:06) 
yatağım geniş beraber yatıyoruz

edit: evlenmeden önce öyleydi yani
  • ananiyimioguz  (14.12.22 23:07:48 ~ 23:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.