[]

Convector heater kaynaklı oda kuruluğuna çözüm

Heater’ın üstüne bi bardak su koydum bu işe yarar mı? Yoksa ıslak bez falan mı koyayım odaya? Burnum ve dudaklarım kuruyor hep uyurken




 
Daha geniş bir kap daha hızlı nemlendirir. Alüminyum yemek kapları gibi


  • kisa  (14.12.22 19:09:07) 
Isıtıcının üzerine bir bardak su koymak veya odaya ıslak bir bez yerleştirmek havaya nem katmaya ve konvektör ısıtıcının neden olduğu kuruluğun bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir. Ancak bu yöntemler sorunu tam olarak çözmek için yeterli olmayabilir ve yine de burnunuzda ve dudaklarınızda kuruluk yaşayabilirsiniz.

Konvektörlü ısıtıcının neden olduğu kuruluğu gidermenin en iyi yollarından biri nemlendirici kullanmaktır. Nemlendirici, odaya ince bir buğu bırakarak havaya nem katan bir cihazdır. Bu, ısıtıcının neden olduğu kuruluğu hafifletmeye yardımcı olabilir ve ayrıca kuru cilt ve solunum problemlerini hafifletmeye yardımcı olmak gibi başka faydalar da sağlayabilir.

Birçok farklı tipte nemlendirici mevcuttur ve sizin için doğru olanı seçmek özel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Dikkate alınması gereken bazı seçenekler şunlardır:

- Serin sisli nemlendiriciler: Bu nemlendiriciler havaya soğuk bir buğu salar, bu da odayı çok fazla ısıtmadan kuruluğu hafifletmeye yardımcı olabilir.

-Sıcak buğulu nemlendiriciler: Bu nemlendiriciler havaya ılık bir buğu salarak rahat ve yatıştırıcı bir atmosfer sağlamaya yardımcı olabilir.

-Ultrasonik nemlendiriciler: Bu nemlendiriciler ince bir buğu oluşturmak için yüksek frekanslı titreşimler kullanır ve bu da havaya nem eklemede çok etkili olabilir.

- Evaporatif nemlendiriciler: Bu nemlendiriciler, ıslak bir filtre veya pedden hava üflemek için bir fan kullanır, bu da suyu buharlaştırır ve havaya nem ekler.

Bir nemlendirici seçmeden önce, yorumları okuduğunuzdan ve kullanacağınız odanın büyüklüğünün yanı sıra ürettiği buğu türünü (soğuk veya sıcak) göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Ayrıca, zaman içinde etkili bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlamaya yardımcı olacağından, temizlenmesi ve bakımı kolay bir nemlendirici aramalısınız.
  • hadi ya la  (14.12.22 22:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.