[]

yurtdışına çıkış yöntemi nedir

ben ve eşim memur. ben inşaat mühendisi, eşim diyetisyen. bende biraz ingilizce var eşimde yok. yurtdışına yerleşmek için en kesin yöntem nedir nereleri önerirsiniz avrupada özellikle.




 
Yas gec olacak
Ya isinde cok iyi olacaksin
Ya da cok zengin
Bunlar yoksa
Ya fetocu ya da pkk li olacaksin.
  • halk  (14.12.22 06:45:27) 
Öncelikle işiniz zor onu söyleyeyim. İlk önce Yurtdışı baglantılı çevre edinmeniz lazım. Kendi işinizde çok iyi olup Yurtdışı için nitelikli bir pozisyonda olmalısınız. Devlet Memuru olmanın buna katkısı olmaz. Size daha çok özel sektör lazım. Arkadaşım 2 sene önce gözü karartıp almanyada bir firmaya başvurdu ve şuan şantiye şefligi yapıyor. Fakat yıllarca Türkiyede büyük bir uluslararası şirkette o işi yaptı ve orası ona referans oldu. O sayede yani.
Hayır bu saatte sonra bununla yıllarca ugraşamam diyorsanız. Almanyada yılın belli zamanlarında işci alımı yapıyor. Ona başvurursanız rahat rahat gidersiniz. Ama o programlarda da kendi işinizden öte milletin ayak işlerini yaparsınız. Temizlik işi çiftlik sera işi, hizmet sektörü gibi.
Açıkcası Türkiyede karı koca memur olup da belli standartlarda yaşayıp avrupada amelelik yapmak size göre degil gibi. Dayanamazsınız
  • limonlu eksi  (14.12.22 07:26:47) 
meslekleriniz hizli entegrasyona musait degil.
ustune yabanci dil yok.
ustune ikiniz de memursunuz.

bulasmayin +1
  • cooperr  (14.12.22 07:59:33) 
yuksek lisans yapip sonrasinda kalabilirsin (mesela almanya). ama bu vakte kadar ingilizce ogrenmediyseniz ikiniz de nasil olacak bilmiyorum, once onun hallolmasi lazim.


  • hot potato  (14.12.22 08:26:07) 
Nadir durumlar haricinde, oyle belli bir yontemi yok ne yazik ki. Oncelikle gitmek isteyebileceginiz ulke listesi yapin. Sonra kendi durumunuzu belirleyin, beklentileriniz ve goze aldiklariniz olarak. Mesela butceniz ne, bu ise ne kadar para harcayabilirsiniz, hangi sartlarda gitmeyi goze alabilirsiniz vs. Sonra buyukce bi defter alip arastirmaya ve yazmaya basliyorsunuz. Ulke ulke, size uyabilecek butun vizeleri liste yapin. Butun sartlari sagladiklarinizi ayrica yazin. Sonra basvuru sureclerine bakin. Sonrs basvurulari yapin. Bu durumda size kalifiye eleman vizesinden tutup iltica basvurusuna kadar secenekler cikacaktir ogrenci vizesi falan dahil. Ama butun ulkeleri ayri ayri arastirmaniz gerekiyor, amerika, kanada, ingiltere, avustralya vs.

Ben once ajanslara gittim pek verim alamadim. sonra kendim kocaman deftere onlarca sayfa arastirma yapip ajanslarin bile bihaber oldugu avustralya 476 vizesini kendim bulup basvurdum. Cok dusuk maliyetle calisma vizesi aldim. Gerisi geldi.
  • icim urperiyor  (14.12.22 10:30:37) 
Her ülkenin çeşitli vizeleri ve oturum tipleri var. Geniş bir liste çıkarıp hangi vize için ne gerekiyor, hangi koşulları sağlayabiliyorsunuz buna çalışırsanız, özellikle facebook gruplarında o süreçten geçen kişilerin tecrübelerini okursanız bir veya birkaç yöntemin yapılabilir olduğunu görürsünüz. Hiçbiri kolay değil ama gidilen ülkede dikiş tutturmanın zorluğu düşünülürse aslında gitmek, orada kalmaktan çok daha kolay.


  • IncredibleMau  (14.12.22 10:40:12 ~ 10:41:52) 
Başka bir ülkeye kalıcı olarak taşınmanın birkaç temel yolu vardır.
Eğitim mesela bunlardan birisi ancak sizin için uygun bir seçenek gibi görünmüyor.
Evlilik diğer seçenek ancak siz zaten evlisiniz.
İş sebebiyle de gidilebilir fakat bunun için temel gereklilik dildir. Bu konuda da eksiklik söz konusu olduğu için çok fazla alternatifiniz yok gibi görünüyor.
  • but that was just a dream  (14.12.22 10:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.