[]

Cam suyunda marka önemli mi

Sanırım cam suyu bitti çok az fışkırtıyor. Bugün benzincide abla cam suyuna bakalım mı dediler buraya sormadan kazıklanmamak adına yok kalsın dedim ama almam gerekiyor galiba. Marka önemli midir cam suyunda?




 
araç ustası değilim ama bugüne kadar markasına hiç bakmadım. sadece eksi kaç dereceye kadar dayanıklı olduğuna bakmışımdır.


  • sanal uyku  (14.12.22 00:26:05) 
shellin suyu güzel. yeşil olan


  • jelly bear  (14.12.22 00:33:47) 
yurtdisindayim, dikkat ediyorum cunku bazilari iyi temizlemiyor.
deneme yanilma yapmak lazim.

  • cooperr  (14.12.22 00:41:51) 
Önümüz kış olduğundan üzerinde "antifrizli cam suyu" yazan herhangi bir ürünü alabilirsiniz. Bunlar -25 ila -30 C soğuğa dayanıklıdır ve hem su deposunun, hem de su motorunun donmasını önler. Üç harfliler dahil tüm zincir marketlerde mevcuttur.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (14.12.22 00:43:50) 
Kış ayları dışında benzincilerdeki hava/su pompalarından su doldursan da işini görür genelde ama kışları antifrizli al bir tane doldur. Temizlenmeyen cam için toz ve kirden fazlasının bulaşması lazım.


  • nawar  (14.12.22 08:29:18) 
Shell çok pahalı. Bim'den al geç bir tane.
Yalnız önümüz kış, antifrizli al

  • etna  (14.12.22 08:42:41) 
hepsi aynı. içeriden bilgi.


  • gabe h coud  (14.12.22 08:48:00) 
shell'in mavi ve pembe suları çok iyi temizliyor ama biraz pahalı.
sakın benzin istasyonlarındaki lastik şişirme yerinin yanındaki sudan doldurmayın, onlar genelde kokuyor çünkü

  • roket adam  (14.12.22 09:16:25) 
90'lı yıllardan beri arabacayım, hiç arabasız kalmadım. Şahin'e de bindim, broadway'e de, mercedese de. Benzincide ya da dükkanın önünde musluk suyunu basar geçerim.

Tek sıkıntısı senede bir ya da iki kere İstanbul'da don olur, hortumdaki ya da nozül ucundaki su donar, motor ısınınca çözülür.

Soğuk bir coğrafyada yaşıyorsanız, antifirzli herhangi bir suyu kullanın, ya da elinizde antifriz varsa cam suyunu katın bir miktar. Yazın ve baharda hiç gerek yok.
  • John Bloor  (14.12.22 10:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.