[]

devamlı ama devamlı mesaj atarak taciz eden arkadaş

ya gün içinde devamlı mesaj atıyor. bıktım artık, yanıtlamadığımda bir sürü soru işaretleri. sessize alıyorum instagramdan yazıyor. online olma durumlarımı takip ediyor falan. ÇOK BUNALDIM. dijital detoksa gireceğim dedim onu bile sorguluyor. devamlı mesaj mı yazıcam ya. abartmıyorum gün içinde 20 kez yazıyordur. birkaç kez tersledim, sonra yine geldi. engellemek istemiyorum, sanırım arası kimseyle kötü olsun istemeyen biriyim ve sıkboğaz etmesi dışında bi problem de yok :/ ne yapacağım? anneme göre arkadaşı yokmuş o yüzden yazıyormuş falan ama gayet evli, çevresi olan bi insan :////////// not: çok uzun yıllardır arkadaşız, eskiden de böyleydi ama bu derece değildi. zirve noktasında şu sıra.




 
Cevap vermeyin, elbet bikar.


  • Kahvedesu  (13.12.22 20:59:45) 
kimseyle kötü olsun istemeyen biriyseniz muhtemelen 'people pleaser' dedigimiz turden birisiniz, sinir koymanin ne demek oldugunu ogrenin ve uygulayin. Sinir koymak insanlara esasinda sizinde nasil daha iyi bir iliski kurabileceklerine yol gostermek demek, insanlari itmek ya da mal bu alirsan al demek degil. Sinir koymayi ogrendigimden beri tum iliskilerim cok daha saglikli ve keyifli hale geldi, huzurum tavan. Tavsiye ederim.


  • kassiopeia  (14.12.22 02:47:51) 
Bana pasla benle meaajlaşsın ben sana haftada 1 özet geçerim.


  • baba553  (14.12.22 04:28:35) 
belki altinda yatan baska bir neden vardir. bir sorusturun belki hic alakasi olmayan baska bir derdi vardir ve bu da onun bir yan etkisidir.


  • serseri marti  (14.12.22 11:18:27) 
evli insanlar da kendilerini yalnız hissedebilirler. bence de başka bir derdi olabilir.


  • sta  (14.12.22 12:15:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.