[]

fotoğraflardan kolaj yapıp çıktısını almak evet ama nasıl?

kuzenim kreşte haftanın çocuğu olmuş. (böle şeyler de var hayatta bak uyandırayım :)efenim haftanın çocuğu okul içindeki panoda boy boy resimlerle anlatılıyor. işte ailesi ile, evde uyurken, ilk yürüdüğünde vs.

ben diyorum ki picasa veya başka bir şey ile (sen söleyeceksin onu dostum) böle 10 tane filan fotoğraf yapayım (kolaj, böle spontane gibi duracak)sonra onu renkli büyük çıktı alan (1 metreye 1 metre çıktı alırlar mı ya?) bir yerden yaptırayım.

sen ne dersin?

*buna benzer bir şeyi daha önce yaptım ama renkler baskıda kötü çıkmıştı onun önüne nasıl geçerim bu 1?

*1 metreye 1 metre çıktı olmaz di mi ya bu da 2?

*senin önerin ne genç bu da 3? (normal fotoğraflardan pano hazırlamak fikri hariç. yaratıcı olmaya kastık da azıcık :)

:)

 
fotoblok yaptırırsan gzl olur


  • all girls dream  (22.06.10 21:50:27) 
1*1 mt çıktı almadım hiç ama, ozalitçilerden 50*70 ebatında çıktı almıştım gayet iyi oluyor. renklerin baskıda kötü çıkması, baskıyı aldığınız yerle ilgilidir. önce a4 kağıda falan çıktı isteyip baskı kalitesine bakabilirsiniz.


  • kobuzchu kiz  (22.06.10 22:10:21) 
bir metreye biir metre bence fotoğraf için şekilsiz bir ebat. 50x70 benim iişimi görür sersen yada 75x100 bayrampaşa'da uzman fotoğrafçılık var bu ıkısınıde ordan bıldıgın fotograf kalıtesınde alabılırsın. ayrıca fotografların buyutmeye elverıslı mı cozunurlugu nedır? pano gibi birşey yapıcam diyorsanda matbaacılar sıtesınden foreks yada fotoblog yaptırabılırsınız.


  • atli akinlarda sen olan cocuk  (23.06.10 09:23:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.