[]

Siz olsanız bilgisayarı yeniler miydiniz?

iPhone 13 telefonum ve Macbook Air 2017 bilgisayarım var, laptop gayet iyi çalışsa da eskidiğini hissediyorum. Pili çabuk bitiyor, çalışırken bazı uygulamalar takılıyor.

- Elinize tam Macbook Air M1 alacak para geçse yapılacak en iyi iş hemen bunu almak olur, değil mi?
- Macbook Air 2017'yi satıp iPad 9 alsam mantıklı olur mu? Para kenarda kalırsa eriyip gidecek.

* Borcunuz veya almak istediğiniz başka bir ihtiyacınız yok.

 
5 Yıl aslında apple ürünü için çok uzun bir ömür değil, 8-10 yıla kadar kullanılabiliyor apple laptoplar. 5 yaşında bir macbook'un yenilemem için ya gider göstermek istiyor olmam ya da iş için kullanıyor olmam gerekirdi sanırım.

macbook yerine ipad asla almazdım, tüm aksesuarlarına ve sürüm geliştirmelerine rağmen hala ipad ile laptop'lar aynı işi yapmıyor bana göre.

he ama öyle bir sormuşsunuz ki, para çok, harcayacak yerim yok demişsiniz. o zaman alın tabi... enflasyonist ortamda elde para tutacağınıza ürün almak çok mantıksız da değil.
  • kent sakini  (12.12.22 19:43:46 ~ 19:44:08) 
M1 değil de almışken m2 alınabilir, magsafeli ve çentikli olan. Bence mantıklı bu arada, 2017 air para ediyorken satarsınız onu da.


  • signore  (12.12.22 19:53:46) 
Hayir yenilemezdim. Senin sorunun paranin eriyor olusu. Doviz yap, mevduata koy, altin al vs vs. Niye durduk yere erisin? Hani cok birikim vardir ve bol aylik gelir vardir hic ihtiyac olmayan seyelere harcarsin arada ama ben senin duyurundan boyle bir sey sezmedim.


  • hot potato  (12.12.22 20:14:42) 
Normalde yenilenmez de apple arm değişiminden sonra herkes elindeki intel mac'lerden kurtulmaya çalıştığı için fena olmazdı yeni macbook almak bu senaryoda.

Uygulama takılıyor temiz formatla halledilir ama 2017'den beri sürekli büyük güncellemeleri üzerine formatsız yaptıysanız bi tatsızlık olabilir.
  • hedep  (12.12.22 21:29:10) 
ipad almam, elimdekini satip m2 air alir devam ederim.
elimde 2015 air var, aynisini dusunuyorum, artik zamani geldi.

  • cooperr  (12.12.22 21:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.