[]

Bir kızla gezmeye çıkacağım, yapılabilecek etkinlik önerileri?

merhabalar, date gibi de ama değil de olan gibi bi kızla Kadıköy'de gezmeye gideceğiz. Gündüz vakti takılacağımız için bar vb. yerine daha çok bowling, sinema gibi etkinlikler yapabiliriz diye düşnüyorum. Hatta bowling daha iyi gibi geldi icebreaker olması açısından. (Oturup kahve içmek zaten okey). Bunun dışında böyle oyundur vesairedir aktivite önerileriniz var mıdır Kadıköy'de?




 
atmaca poligon aklima ilk gelen.


  • ala09  (12.12.22 12:54:47) 
Bovling benim için birini kaybetme sebebim olmuştu. Sürekli kanala atıp durunca stres yaptım, strese girince bazı tiklerim ortaya çıkar. Kız benden soğumuş o yüzden, sonrasında ortak olduğumuz okey bile kurtaramamıştı. Arkadaşın nişanlısının komşusuydu, onu da bana yapmaya çalıştılar ama sorun hüsran. Oyun olayı biraz riskli o yüzden. Buz kırıcı derken tamamen bitirebilir de. Ha senin için de geçerli. Belki sen ondan soğursun. Kimi insan kaybedince olgun davranamaz. Şimdiki yaşım olsa tamamdı da o zaman gençtik tabii. Ha sırf o olay beni de genel olarak bovling sporundan soğuttu. O günden beri bovling topu deliğine parmağımı sokmadım. Nasıl travma olduysa. Hayır ilk oynadığımda 2 strike, 3 spare bile yapmıştım, hala inanamıyorum o gün nasıl o kadar kötü geçtiğine.


  • d max  (12.12.22 13:27:49) 
kadıköy'de merak edilen hamburgerci, kruvasancı vs. denenebilir, kahve de aynı şekilde. yani alalade bir yerde yemek/kahve yerine, yeni/merak edilen yer denenebilir, tek başına etkinlik aslında. sinema olarak da, başka sinemaya bakın, kadıköy sinemasında oynuyor genelde.


  • kojonotsuki  (12.12.22 13:34:19) 
Yaşlar kaç? Ben bu saatten sonra poligon, bowling kaldıramam istemem de. Efendi gibi bir yerde oturalım isterim mesela.


  • ruhen hastayim ben  (12.12.22 13:37:37) 
birer sandviç, kahve vs. alın, katlanır sandalyenizle sahilde bir yerde oturun.


  • gabe h coud  (12.12.22 13:51:09) 
hazır son son güzel havalar varken bisiklet kiralayıp turlayın hocam, çok aşırı ciddiyim, kesin bilgi. 25 yıl sonra ilk defa bisiklet aldım. hem de yol bisikleti. işe gidip geliyorum. artık nasıl bir kardiyo yapısı varsa kafam acayip güzelleşiyor, herkese selam veresim, hal hatır sorasım geliyor afsafa, geçen hiç tanımadığım bir dayıya, sırf adrenalinim yüksek diye, dayıı, kaskın arkasındaki ışık yanıyo mu baksana dayı, göremiyorum malum ehehe, derken buldum kendimi. yani herhangi bir aktivitede böyle hızlı bir etkileşim çok zor alırsınız. dayı örneğini çok seapmayalım teşbihte hata olmaz.


  • onemoremile  (12.12.22 14:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.