[]

Cerave övüldüğü kadar iyi mi? Deneyimleriniz nasıl?

Merhaba arkadaşlar;

Son zamanlarda oldukça sık duymaya başladım bu markayı. Burada da adını görüyorum bazen. Almak konusunda oldukça kararsızim çünkü bir yüz temizleme Jeli bir krem alayım dedim dünya para:/ Cidden parasını hak ediyor mu?

Ekşi'de hep kuru ciltliler övmüş ama benim cildim kuru değil hiç. Makyaj yapmam, yüzümde hiç nemlendirici ya da başka bir şey kullanmam (o alışkanlığı edinemedim). Sadece Bioderma'nin mavi yüz temizleme sabunu kullanırım. Şimdiye kadar da regl döneminde çıkan 1-2 akne dışında bir sorunum olmadı. Haliyle benim cilt tipime bir faydası dokunur mu emin olamadım. Sanki jel olur da krem pek fayda etmezmiş gibi geliyor. Krem cildi canlandırıyorsa alabilirim belki. Bazen solgun oluyor yüzüm.

Özetle yüz temizleme Jeli ve nemlendirici kremini önerir misiniz?
Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

 
nemlendiricisini kız arkadaşıma doktor tavsiye etmişti kızarma deformasyon kuruluk şikayetiyle gittiğinde. sorunu kökünden çözdü. gerçekten çok iyi.


  • biseysorucam  (12.12.22 00:05:38) 
Bioderma mavi temizleyiciyi ben de yıllarca kullandım cilt doktorları hep onu tavsiye ederdi ama son yıllarda biraz cilt bakımına yaklaşımın değiştiğini gözlemliyorum. Bioderma cildin koruyucu tabakasını deforme eden çok sert bir temizleyici olduğu için artık pek kimse tavsiye etmiyor. ceravenin birkaç farklı temizleyicisini denedim gayet iyiler. favorim yağlı olan. Nemlendiricisi de güzel. Ama önemli olan o markayı almanız değil. Nemlendirici ya da başka hiçbir şey kullanmıyorum demişsiniz. Çok agresif olmayan bir temizleyici kullanıp her halükarda düzenli olarak nemlendirici ve güneş kremi kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Şuanda değilse de gelecekte faydasını görürsünüz. Cildinize yapacbilevrğiniz en iyi yatırım güneşten korumak ve nemlendirmek. Aksatmayın :)


  • bitanisanseversin  (12.12.22 03:59:30) 
ben cerave nin mavi renli olan vücut nemlendiricisini kullandım, cildim çok kuru. ancak istediğim performansı alamadım. cildi uzun süreli nemli tutmasını beklerdim (neurogena b konuda çok başarılı), sürdükten 1 saat sonra cildim sanki nemlendirilmemiş gibi oluyordu. bir daha kullanmam.


  • wendyangelamoiradarling  (12.12.22 09:06:01) 
Ben de yüz nemlendiricisi ve jeli var. İkinci kez aldım. Eczaneden tester isteyebilirsin.


  • spherical  (12.12.22 09:10:34) 
doktor önerisiyle nemlendiricisini denedim. nemlendirmesinde sorun yoktu ama bende sivilce yapmıştı. haliyle memnun kalmadım. cildim karma.


  • juliette  (12.12.22 10:48:08) 
F/p dan dolayı fazlaca tavsiye ediliyor. Kuru hassas ciltliler için temizyecinin çok kaliteli olması gerek çünkü cilt kendini koruyan yağ tabakasından yoksun bi de temizleyici sert olursa hepten kötüleşiyor. Cerave fazla hırpalamadan cildi temizleyebiliyor fiyatı da muadillerine göre uygun. Bu yüzden fazlaca tavsiye alıyor. Çok hassas bir cildiniz yoksa, kullandığınız ürün cildinizi kurutmadan temizliyorsa bence gerek yok. Çok merak ediyorsanız Seyahat boyunu alıp deneyin.

bir sürü temizleyici deneyen biri olarak: cerave temizleyiciden daha iyi olan bir ürün diyeyim; luisa Fanzani micellar water temizlecisi. 20 $ falan bazen free shipping oluyor.
  • ya volna  (12.12.22 17:02:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.