[]

vestel mix go kullananlar

İlk çıktığı zamandan beri dikkatimi çeken ama almayı hep ertelediğim bir şey Vestel mix go.

Tam heves edip gaza gelip sonra da yok ya ne gereği var, kullanılmaz, çubuk blender neyime yetmiyor onu bile kullanmıyorum diye kendimi ikna edip almıyorum :)

Bu nedenle danışmak istiyorum, kullanıyor musunuz, memnun musunuz, iyi ki almışım mı dersiniz? Yoksa bir heves aldık akıbeti ekmek yapma makinesine ya da meyve sıkacağına mı döndü dersiniz?

 
çubuk blender varsa aynı işi görür

meyvelerden hem şeker hem lif alıyoruz fakat bu blenderlar meyvelerin sebzelerin faydalı lifli yapısını bozuyor daha az faydalı hale getiriyor
  • freebird5406_2  (11.12.22 19:27:29) 
Biraz yeşil sebze meyve, yulaf falan karıştırıp beslenme için takviye olarak düşünüyorum. Aslında sürekli sütü bir şeylerle karıştırıp içen bir insan da değilim.

Niyetim tamamen beslenmeye biraz katkı. Doğramaya, pişirmeye üşendiğim şeylerde ıspanak gibi mesela, çiğ tüketim karışımlarla beslenebilmek. Gerçi yazarken bile üşenesim geldi :)
  • epitaf  (11.12.22 19:44:59) 
Ben sanıyorum 5 yıla yakın süredir kullanıyorum; mutfağımin temel aletlerinden biri. Birçok şeyi yapıyorum. Özellikle sütlü, yulaflı karışımlar, buzlu meyveler, yeşil karışımlar vs yapiyorsaniz çok işinizi görür. Ben yazın dondurma da yapıyorum. Bir de ev yapımı fındik/ fıstık ezmesi. çubuklu blenderdan farkı çantaya atıp dışarıya çıkarma kolaylığı oluyor, hatta düşündüm de çubuklu olan blenderı çorba dışında bir şey için kullanmıyorum pek. Hepsi mix&go ile yapılıyor bizim evde.


  • fraise  (11.12.22 19:48:20) 
Yaklaşık 4 senedir her gün birkaç kere kullanıyorum. Beslenme alışkanlığımı değiştirdi resmen. Hele ki dediğiniz gibi sağlıklı şeyleri pişirmeye üşenip tek dikişte içmek istiyorsanız harika bir alet. Diğer blenderlar bunun yerini tutmuyor. Yulaf kefir ceviz sağlıklı bulduğunuz şeyleri atın karıştırın için, aşırı pratik. Mix go değil ama yıllarca arzum shake’n take kullandım, çok kalitesizdi. Philips aldım rahata kavuştum. Vestel de dandik sanırım.

Reklamlar bitti.
  • msb  (11.12.22 19:53:04) 
Üç yıldır falan kullanıyorum, çok memnunum. Çubuk blender da var fakat bu çok daha pratik, bunu aldığımdan beri çubuk olanı hiç kullanmıyoruz desem yeridir.


  • vedatchilipeppers  (12.12.22 10:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.