[]

tv tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar

TV almak istiyoruz da, samsung lg ve phillips arasında kaldık.

en az 55 inch en fazla 65 inch olmasını istiyoruz ama emin değiliz henüz evi tutmadık çeyizlik alıyoruz yani şu anda. 65in büyük gelme ihtimalini düşünüyoruz sadece.

qled ve oled ekranlar en iyileri sanırım ama bizim bütçemiz 20-25 civarında ve buna giren ekranlarda da yenileme hızı 50 falan. bu da önemli diye biliyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir model vs var mıdır? fp açısından iyi

 
merhabalar, yakın zamanda biz de sizin gibi bir seçim zorluğu içindeydik. lg oled 55 ekran aldık. memnunuz. ancak siz de araştırmışsınızdır, oled, qled, neoled gibi bir sürü seçenek var. biz memnunuz. bir mediamarkt'a uğrayarak gözlemenizi tavsiye ederim.


  • rumeli beylerbeyi  (11.12.22 17:41:18) 
Samsungdan şaşma.Philipse sakın bulaşma.Sakın ama sakın.


  • goodboy3456  (12.12.22 00:13:05) 
Samsung cyrstal uhd serileri gerçekten çok iyi. Bayisine gidin oradan bakın beğendinizi de internetten sipariş edin. Yani kendi gözunle gör oyle al.


  • goodboy3456  (12.12.22 00:22:19) 
LG'de kampanya var bakmak isterseniz. 20-25 bandının üzerinde fiyatlar ancak iyi bir seçenek gibi görünüyor.


  • efx  (12.12.22 09:46:09) 
Merhaba, bizde evlenirken 5 sene önce oturma mesafese filan çok kafamızı karıştırdılar ve 55” aldık. Şimdiki aklım olsa 65 veya 75” alırdım size de bunu tavsiye ederim. Bu seviyelerde alacağınız herhangi bir marka sizi mutlu eder. Lg, samsung vb.


  • Weeze3r  (12.12.22 15:09:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.