[]

Günlük kullandığınız krem var mı?

Yüzünüz içi soruyorum. Ben bu kremlerden anlamıyorum. Nivea +35 kremi aldım ama burada ya da başka bir yerde her gün sürülmez denmişti. Her gün ne sürelim şimdi?




 
Cilt tipin ve amacına göre çok fazla değişiyor o iş ama bu işlere gireceksen market ürünlerine değil de dermokozmetik ürünlerine bak. Benim yüzüm için sabah akşam rotasyonlu olarak kullandığım birçok ürün var ama anlatırsam kafan karışır. Bahsettiğin ürünü bilmiyorum ama en basitinden cilt tipine uygun bi nemlendirici ve yaz-kış güneş kremi kullanmak başlangıç için iyi. Güneş kremi kullanmak cildine yapabileceğin en iyi yatırım. Olayı biraz daha ilerleteyim dersen her sabah c vitamini serumu haftanın 1-2 akşamı retinol kullanabilirsin, daha sonra AHA-BHA hyalüronik asit vs ekleyebilirsin ama bunları iyice bi araştırıp öğrenip kullanmak gerekiyor zira bunlar cilt bariyerini de kırabilecek ürünler, sonra onu düzeltmek baya zor bi iş YouTube'da çok kanal var bunlarla ilgili bi onlara bak.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (11.12.22 14:53:26) 
Market ürünü ve diğer dermokozmetik ürünlerin farkı ne? Bildiğim tek krem NIVEA:)
Her gün kullanabileceğim normal bir ürün arıyorum.

  • Kahvedesu  (11.12.22 15:10:24) 
en son kullanmaya basladigim urun bu ve begendim guzel asiri kuru cildim var www.thebodyshop.com.tr


  • ala09  (11.12.22 15:28:56) 
clinique moisture surge 72 hour cok guzel bi krem. parfumsuz, hafif, yapisi zaten su gibi. hemen emilen bi sey. buradaki 72 hour sur ve 3 gun gotursun anlamina mi yoksa her gun yenilenmesi mi gerek uygulamanin onu bilmiyorum. ben haftada iki kullaniyorum aksamdan aksama.

bu pahali gelirse de su gibi formulu olan bi krem bul yine kendine.

diger sorun icin:
nivea bi market urunu. clinique degil. bu dermokozmetik olayi biraz pazarlamayla da ilgili. mesela bioderma ezcanede de satilir watsonsta da ama bu onu dermokozmetik urun yapmamali.

nivea +35 diye yas siniri koyduysa icerigi agir olabilir. o yuzden gunluk bi urun olmayabilir. market urunu alacaksam bu arada nivea alirim
bence iyi bi marka. gunluk, su bazli kremi varsa ona bakabilirsin.
  • Kittie  (11.12.22 15:31:03) 
@ala06, bu saça da mı sürülüyor? ''Bu ürün %100 doğal ve %100 vegan bir üründür. %100 vegan %100 doğal shea yağı Kuru ve hassas ciltler ve kuru saçlar için uygundur''


  • Kahvedesu  (11.12.22 15:40:26) 
Yuzum kuru ve toleranssiz. Sunu kullaniyorum kisin: www.homemadearomaterapi.com

Clinique de cok ovuluyor onu da deniycem ayrica
  • mor oje  (11.12.22 16:06:29) 
dermokozmetik ve pahalı markaları da denemiş biri olarak cerave’yi f/p açısından oldukça öneririm. Cildiniz yağlıysa ağır gelme ihtimali var ama diğer her türlü cilt tipi için uygun.


  • eileengray  (11.12.22 16:37:59) 
@eilengray, bu mu bahsettiğin?

www.trendyol.com
  • Kahvedesu  (11.12.22 16:51:57) 
Losyon değil benim dediğim. Nemlendirici krem olanını öneriyordum, losyonu denemedim.
ty.gl

  • eileengray  (11.12.22 17:13:09) 
@kahvedesu evet Sac ve tirnak bakim icin de kullaniliyor. düz yag bu zaten


  • ala09  (12.12.22 12:44:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.