[]

Oda termostatı ve kombi garantisi

Selamlar, kiracısı olduğum eve kablosuz oda termostatı alacağım. Sıfır kombiyi ilk ben kullandım. Viessman marka. Alacağım termostat aynı marka olmak zorunda mı garanti için yoksa garantiyi etkilemeyen kablosuz termostatlar olur mu?




 
Bence bu konuda ne olursa olsun ev sahibi ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Termostatların çoğu aslında kombiye sadece aç kapat komutu göndermekten öte bir şey yapmıyor ve haliyle bir zararları da yok. Fakat burası türkiye.

Eca garanti için kendi termostatlarını şart koşmuştu.

Ev sahibi kiraci ilişkilerinin bu derecede gergin olduğu ve kombilerin bu derecede pahalı olduğu dönemde ev sahibi ile iletişimsiz iş yapmayın.
  • denizgonen  (10.12.22 22:45:05) 
Tabi ev sahibi ile iletişime geçeceğim ön bilgi amaçlı başlığı açtım sadece.


  • Weeze3r  (10.12.22 22:46:16) 
Ya hocam salın allah aşkına. Termostat ne yapacak kombiye. Düzgün baglarsanız hicbir sorun olmaz. Markalar para kazanmak için abuk sabuk uygulamalar yapıyor. Ben aldım eca kombiye internetten cosa akıllı termostat bakıyorum keyfime. Kombiye ac kapa komutu gönderen bir ürün ne yapacak da garanti kapsamından çıkaracak. Kombide bir sorun olursa 2 dkkada sokersiniz termostatı. Öyle cagirirsiniz servisi en kötü ihtimal.


  • karacigerim vur kadehlere  (11.12.22 10:40:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.