[]

Göz ameliyatı

Sol gözüm uzağı iyi görürken sağ gözüm uzağı iyi göremiyor. Bu durumda tek göz için ameliyat olur mu? Gözlük kullanmayı istemiyorum. Lens hayatımda hiç kullanmadım. Ameliyat olmak mantıklı mı? Olanlar varsa tecrübelerini anlatabilirler mi? Ne zaman, ne kadar ödemiştiniz? Görmeniz tamamen düzeldi mi? Teşekkür ederim.




 
evet gözler arasında derece farkları oluyor ve aslında sizin iyi görüyor dediğiniz, iki göz de kötü görüyor ama iyi gördüğünü düşündüğünüz göz de sadece 0.5 derece daha iyi. yani böyle olduğunu tahmin ediyorum. sözlükteki başlıklarda güncel bilgiler var:
(bkz: lazerle göz ameliyatı olanların güncel durumu)
(bkz: lazerle göz ameliyatı)
  • malheiros  (11.12.22 11:44:47) 
valla ben okuduğum yorumlardan sonra göz ameliyatına biraz mesafeli durmaya başladım. memnun olanlar kadar şikayet edenler de çok. dünya göz'ün falan sikayetvar.com'da çok şikayeti var. sırf kendisi memnun diye bu ameliyatı herkese önerenler samimi gelmiyor bana.


  • nothing in my way  (11.12.22 12:23:14) 
göz ameliyatı oldum hatta 3 arkadaş olduk benden önce olan memnun ben değilim benden sonra olan memnun şeklinde sıralandık.
makine doktor vs önemli tabide asıl iş sende genetiğinde vs bitiyor. Olay sonrası göz beyin ne tepki verir öngörmek mümkün değil.

  • basond  (11.12.22 14:56:54) 
Ameliyat yerine lens tercih ettim,, Bir suru goz doktoru hala goZluk kullaniyosa bir bildikleri var diye dusunuyorum.


  • parcxerox  (11.12.22 15:57:06) 
2014'te Göz Ameliyatı oldum, 5.50 olan göz numaram 0.50'ye düştü.
8. yıldayım hala bir sorun veya ilerleme yok iyi ki olmuşum diyorum.

Abartmıyorum 30'a yakın kişi tavsiyemle ameliyat oldu, şikayet eden kimse yok. Kiminin ilk 2-3 günü ağrılı geçti kimininki ağrısız ama ameliyat olduğum için pişmanım diyen 1 kişi bile yok.

Görme kişiden kişiye değişiyor, kardeşimde 0'landı, bende 0.50. Ama işin sonunda gözlük kullanmıyorsunuz.
  • PoscheN  (11.12.22 16:11:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.