[]

Odaklanmayı artıracak şeyler

Bir süre Ritalin kullanmıştım. Gerçekten odaklanmayı %10,15 artırıyordu. Ama artık pek öyle bir şey kullanmak istemiyorum.

Odaklanmayı doğal olarak artıracak şeyler tavsiye edebilir misiniz? Spor dışında yiyecek vs olarak. İnternette bir sürü şey var da ben tecrübe edip sonuç aldığınız şeyleri merak ediyorum.


 
Yoga ve nefes egzersizi diyen vardı. Denemedim


  • adwokat  (10.12.22 09:47:05) 
Dikkatini dağıtacak ortamlardan uzak durmak adına ev yerine kütüphane gibi daha izole ortamları tercih edebilirsin. Herkesin işine odaklandığı ve dikkatini dağıtabilecek şeylerin daha az olması ve birazcık da ev konforundan uzak olması adına seni yapacağın işe daha fazla odaklayabilir. Bunun dışında uykunu iyi alabilmen, uzunca yürüyüşler yapman odaklanmanı arttırabilir.


  • the feel good  (10.12.22 11:23:52) 
Tebdil-i mekanda ferahlık var derler. Ben de çok kınamama rağmen bugün çalışmak için bilgisayarımi alıp bir kafeye gideceğim. Çünkü uzun süre ev ve kütüphanede çalışmak verimsiz geliyor. Yiyecek olarak ne iyi gelir bilmiyorum ama kahve odaklanmama uretmeme yardımcı oluyor. Onun dışında da pomodoro+1


  • Amaranta ursula  (10.12.22 12:23:33) 
Solgar nero nutrients


  • KUCO  (10.12.22 12:47:37) 
düzenli balık yağı


  • orpheus  (10.12.22 16:48:32) 
L-teanin+kahve kombosu


  • inawen  (10.12.22 22:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.