[]

Maaşı ne kadardır?

Selam Romalılar,

İstanbul Beşiktaş'ta özel bir klinikte tercüman olarak yandaki resimde paylaştığım şeyleri yapacak bir kişinin maaşı ne kadardır tahmini?

başka bir ilden mülakata gitmeye değecek kadar mıdır?

şu an çalıştığım işte 10k alıyorum.

 
Bu işlerde bildiğim kadarıyla prim sistemi oluyor. Ayrıca ilgilendiği hastalar genelde zengin oluyor idi tabii TL bu kadar değer kaybetmeden önce. Hastalar da iyileşip ayrılırken güzel bahşiş bırakıyor. Maaş 10 üstüdür bence ama yan gelirler için de sektörden birine ulaşmak lazım benim duyduklarım hep sağdan soldan.


  • nickimin hakkini veremedim  (09.12.22 21:05:02) 
bu sektorde degilim ama ben bu olsam bu pozisyona taban maas + %xyz komisyon isterim.
Isin icinde satis var cunku.

bu is icin iyi yabanci dil gerekeceginden bence 10k az.
  • cooperr  (09.12.22 21:10:07) 
Dile bağlı. Nadir bir dilse 20 bin. İngilizce işe yaramayabiliyor. İngilizceyse düşünmeyin bile çünkü herkes İngilizce bilmiyor. İngilizce bilmeyen insana da Google Çeviri ile anlatırsın ancak.

Bu ilanda üç kritik kelime var.

Birincisi hedef. Sürekli birilerini arayıp tanıtım yapman gerekebilir.

İkincisi esnek mesai. Bu zaten 9 6 çalışamazsın demek. Sana cumartesi, pazar ya da hafta içi 8'e, 9'a kadar çalış diyebilirler.

Üçüncüsü de vardiya. Gece çalışabilirsin.

Bu iş çevirmenlikten çok organizasyon işi. Müşterilerin derdi bitmez bu arada.
  • dissendium  (09.12.22 21:17:09) 
Benim arkadaş bu işi yapıyor; yurtdışından hastalari Türkiye'ye getirip ucuza penis büyütme,.meme küçültme vs ne varsa.

Yanına aynı böyle birini arıyordu en son. Kaç para veriyor diye sormadım.

Tercümanlik dediği bildiğimiz turizm otelcilik mezunu gibi gelen kisilerin ayak basmasindan gidişine kadar her şey ile ilgilenecek yabanci dil bile adam arıyoruz diyorlar iste. Mesai yok dedikleri hastanin kacta geleceği belli olmaz, geçe üçte inerse gece üçte gidersin havalimanına diye.

Kısacası hem zart, zurt saatlerde çalışmak uygunsa, gece calismak sorun değilse ve tahminen gurbetçiler ile ilgilenecek olma ihtimaliniz sorun değilse başvurun.

Su an 10 alıyorsanız ve normal saatlerde calisiyorsaniz en az 20 istemeniz lazım ama vermez bunlar kesin. Kesin üç kuruşa çalışacak issiz turizmci ariyorlar.
  • logisticsmanager  (09.12.22 22:19:12) 
almanca konuşabilen çağrı merkezinde çalışana 1000 dolar veriliyor. sizin dilinizi bilmiyorum ama ingilizce dışındaysa en kötü 20 bin almanız gerekir. hatta dolar/euro üzerinden anlaşabilirseniz daha iyi olabilir belki. bir de üstte denildiği gibi satıştan da bir pay almanız lazım.


  • candide  (10.12.22 01:37:13 ~ 11.12.22 18:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.