[]

Hafta sonu para çekmek

Hesabımdan 70 bin lira para çekmem gerekiyor. Sanırım bunu atm den yapamam, şubeler de hafta sonu kapalı, ne yapabilirim bi çıkar yol var mı?




 
istanbul'da avmlerde bazı şubeler açık oluyor haftasonu


  • sta  (09.12.22 18:40:24) 
havaalanı şubeleri de açık diye hatırlıyorum.


  • roket adam  (09.12.22 21:42:46) 
Açık şube bulsanız dahi şubeyi aramadan kilometrelerce gitmeyin. Günlük nakit çekim sınırınız yetmeyebilir veya şubenin o gün için elinde o kadar nakit olmayabilir. B planınız olsun mutlaka.


  • mada  (10.12.22 04:04:31) 
kozyatağı carrefour avm içindeki yapı kredi ve garanti bankası şubeleri haftasonu da çalışıyor.


  • orpheus  (10.12.22 04:18:31) 
ATM günlük para çekme limiti 5.000 tl normal şartlarda, açık şube bulsanız da yazıldığı gibi, 70 bin tl kasalarında var mı, varsa da size çıkarır verirler mi mechul?

Önceden bilgi verip ayırtmanız gerekirdi, normal şubeler için bu miktar önemli değil ama avm içindeki şubede gereksiz para bulundurmuyor olabilirler.

Zor ama bir senaryo geldi aklıma, 11-12 tane arkadaşınıza beşer bin lira eft yapıp atmden çekilebilir. Ama bu kadar arkadaşla buluşup bu işi yapmak baya zahmetli. Ancak bir fakültede, yurtta vs olabilir belki.
  • John Bloor  (10.12.22 10:19:56) 
bir avm içindeki işbankasından çektim parayı. teşekkür ederim bu fikri söyleyen arkadaşlara.

şansıma para durumu müsaitmiş verdiler.
  • egokalp  (11.12.22 14:09:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.